Πληρωμή του market pass με... μιας και η «χαραμάδα» για επίδομα βενζίνηςΜέσα στον Σεπτέμβρη θα πληρωθούν με... μιας και εφάπαξ οι δόσεις για το νέο market pass που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Το συγκεκριμένο μέτρο έχει πάρει παράταση και θα ισχύσει και για τον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα, το επίδομα τροφίμων παρατείνεται για δύο ακόμη μήνες με την πρώτη πληρωμή να γίνεται εφάπαξ τον Οκτώβριο που θα αφορά τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Παράλληλα σχεδιάζεται η παράταση του market pass και για τους δυο τελευταίους μήνες του έτους, Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Το ενδεχόμενο ενός νέου Fuel Pass έχει πέσει και πάλι στο τραπέζι, αφού οι τιμές στα καύσιμα έχουν πάρει και πάλι την ανηφόρα. Για τα σενάρια Fuel Pass 3 ρωτήθηκε ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, ο οποίος άφησε ένα «παραθυράκι» για την καταβολή του.

Συγκεκριμένα είπε πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για νέο Fuel Pass αυτή τη στιγμή ωστόσο - όπως επεσήμανε - η κυβέρνηση στέκεται πάντα δίπλα στα νοικοκυριά που έχουν ανάγκη.

«Θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι μια πολύ μικρή και παροδική αύξηση (εννοώντας την βενζίνη) που δεν θα χρειαστεί να επέμβουμε, μακάρι να είναι αλήθεια αυτό».

.dnews.gr