Καρδίτσα: Συγκλονιστική διάσωση – Ο πυροσβέστης τρέχει με το βρέφος στα χέριαΣυγκλονιστικές εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από το γήπεδο Καρδίτσας, όπου κάτοικοι που απεγκλωβίσθηκαν, αποβιβάζονται από τα Super Puma της Πυροσβεστικής. Εικόνες ελπίδας από τη διάσωση ενός βρέφους, αλλά και ενός μικρού κοριτσιού.

Συγκλονιστικά πλάνα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας από τη μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό κατοίκων της Αγίας Τριάδας στην Καρδίτσα.

Τα Super Puma πραγματοποιούν διαρκείς πτήσεις για τον ασφαλή απεγκλωβισμό των ανθρώπων με κατεύθυνση προς το γήπεδο της Καρδίτσας, ενώ, σε εικόνες ελπίδας μέσα στο «σκοτάδι» των τελευταίων ημερών απεικονίζουν τη διάσωση ενός βρέφους, αλλά και ενός μικρού κοριτσιού από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Τα στιγμιότυπα προκαλούν συγκίνηση, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται η γιαγιά του μικρού κοριτσιού να κλαίει. Τόσο από στενοχώρια, αλλά κυρίως από ανακούφιση, για το γεγονός ότι η μικρή της εγγονή είναι σώα.