Τζιχαντιστές της Χαμάς σέρνουν Ισραηλινή ξυπόλυτη και αιμόφυρτη από τα μαλλιά-Σκληρές εικόνεςΟι εικόνες από το Ισραήλ και πώς πιάστηκαν στον ύπνο από τους «κατσαπλιάδες» της Χαμάς κάνουν τον γύρο του κόσμου και σοκάρουν.

Σε νέο βίντεο, που αναρτήθηκε στο «Χ», πρώην Twitter, ένοπλος της Χαμάς σέρνει μία αιμόφυρτη Ισραηλινή αιχμάλωτη, απροσδιόριστο εάν είναι στρατιωτίνα ή άμαχη, από τα μαλλιά.

Η γυναίκα είναι αρχικά «χωμένη» στο πορτμπαγκάζ ενός τζιπ.

Ο τζιχαντιστής της Χαμάς το ανοίγει, τη βγάζει σέρνοντάς την από τα μαλλιά, ξυπόλυτη γιατί μάλλον την έπιασαν στον ύπνο, αιμόφυρτη και τη σπρώχνει να κάτσει στις πίσω θέσεις του οχήματος.

Οι φιλότουρκοι Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές, στα πλαίσια κάποιου «ψυχολογικού πολέμου», αναρτούν αυτά τα πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να «σπάσουν» το ηθικό των Ισραηλινών ή, ακόμα χειρότερα, για να τους θίξουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν η Χαμάς ξεκίνησε αυτόν τον πόλεμο, με αυτά τα αίσχη, δίχως πλάτες, θα το μετανιώσει επώδυνα μέσα στις επόμενες ώρες.

Η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ και η υπεροπλία του με την επιχείρηση «Σιδηρά Ξίφη» θα εξαπολυθεί ανηλεώς πάνω σε αυτούς τους μισθοφόρους του Ερντογάν και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.