Κυνηγούσε να σφάξει τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους...Για τρεις ολόκληρες ώρεςΤρόμος στο κέντρο της Αθήνας! Για τρεις ολόκληρες ώρες σε διαμέρισμα της Κυψέλης, 57χρονος σε κατάσταση αλλοφροσύνης οπλισμένος με κουζινομάχαιρο και μπαλτά απειλούσε να σφάξει την ηλικιωμένη μητέρα του.

Τελικά, μετά απο καταγγελία των περιοίκων που άκουσαν τις φωνές της μητέρας και τις εκκλήσεις της για βοήθεια, στην Αστυνομία, ο μεσήλικας «μαχαιροβγάλτης» με το κουζινομάχαιρο και τον τεραστιο μπαλτά, συνελήφθη οδηγήθηκε στο τμήμα της περιοχής και απο εκεί στον εισαγγελέα.

Το σκηνικό του τρόμου, σύμφωνα με πληροφορίες , άρχισε να ξετυλίγεται αργά το βράδυ της Κυριακής (1.10.2023) για να κορυφωθεί το ξημέρωμα της Δευτέρας. Ήταν 23:40 όταν ο 57χρονος που διαμενει μαζί με την 78χρονη μητέρα του, άρχισε για ασημαντη αφορμή να γίνεται επιθετικός απέναντί της.

Η γυναίκα αρχικά προσπάθησε να μην δώσει σημασία, όμως ο γιος της άρχισε προοδευτικά να χάνει τον έλεγχο του εαυτού του. Από τα μεσάνυχτα άρχισε να εκστομίζει ύβρεις εναντίον της μητέρας του για να φθάσει σε σημείο οριακό και επικίνδυνο για την 78χρονη.

Λίγο μετα τις 02:30 και σε έξαλλη κατάσταση, αρπάζει ένα τεράστιο κουζινομάχαιρο και εναν μπαλτά μήκους 40 εκατοστών και αρχίζει να φωνάζει και να απειλεί την 78χρονη οτι θα την κατακρεουργήσει. Η γυναίκα βάζει τις φωνές και καλεί απελπισμένα σε βοήθεια.

Περίοικοι που ακούν τις φωνές, καλούν την Αστυνομία και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που μετέβησαν στην οδό Αστυπάλαιας για «σοβαρό επεισόδιο», εντόπισαν τον 57χρόνο να έχει στην κατοχή του ένα κουζινομάχαιρο συνολικού μήκους 37 εκατοστών, με μήκος λάμας 24 εκατοστών και ένα μπαλτά κοπής κρέατος συνολικού μήκους 40 εκατοστών με μήκος λάμας 27 εκατοστών.

Το αντικείμενο κατασχέθηκε ως πειστήριο ενώ σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακόμα, κατηγορείται για απειλή, εξύβριση, ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή και ενδοοικογενειακή βία, καθώς απείλησε και έβρισε τη μητέρα του. Οι πράξεις αυτές έλαβαν χώρα την 1η Οκτωβρίου 2023 και περί ώρα 23:00.

Ο κατηγορούμενος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

newsit.gr