Θρίλερ: Σύλληψη αλλοδαπού που φώναζε «Αλάχ, Αλάχ»Συναγερμό σήμαινε στις αρχές στην Ηλεία το τηλεφώνημα για αλλοδαπό που φώναζε «Αλάχ, Αλάχ»

Σε σύλληψη υπηκόου Ουγγαρίας προχώρησαν το βράδυ οι αστυνομικές αρχές, μετά το τηλεφώνημα κατοίκου πως φώναζε Αλάχ Αλάχ, ενώ έπειτα από έλεγχο βρέθηκαν μαχαίρια στο σακίδιο του.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, στις 20:30, όταν γυναίκα τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας και ειδοποίησε ότι αλλοδαπός έστρωσε μικρή κουβέρτα την πλατεία Σαραντοπούλου στα Λεχαινά, έκατσε πάνω σε αυτή και άρχισε να φωνάζει δυνατά «Αλάχ, Αλάχ»Λίγα λεπτά μετά αργότερα, γύρω στις 21:15, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που έκαναν περιπολία, εντόπισαν τη μικρή κουβέρτα στο έδαφος, κάτω από την οποία υπήρχε μια άλλη λευκή και πάνω στις δύο ένα σακίδιο.

Το σακίδιο ήταν μισάνοικτο και φαινόταν ένα μαχαίρι 20 εκατοστών.Δέκα λεπτά αργότερα στην πλατεία εντοπίστηκε ένα άτομο γύρω στα 40 έτη, και οι αστυνομικοί προχωρήσαν σε έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης.

Μάλιστα, ανέφερε ότι τα πράγματα στην πελατεία ήταν δικά του.

Μέσα στο σακίδιο υπήρχαν κι άλλα μαχαίρια, όπως επίσης και μαχαίρι στιλέτο τύπου πεταλούδα.
Το άτομο, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, είχε έρθει στην Ελλάδα από την Ουγγαρία μέσω της Αλβανίας πριν από 7 ημέρες.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις.

Το περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες τη σύλληψη Σύρου που έψελνε στίχους από το Κοράνι στον ναό του Αγίου Παντελεήμονα, ενώ έφερε πάνω του μαχαίρι.

Πηγή: www.newsbeast.gr