Συνελήφθη γυναίκα για απόπειρα αρπαγής 15χρονου....ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχέςΑπόπειρα αρπαγής του 15χρονου γιου της κατήγγειλε χθες μια μητέρα στο τμήμα Ασφαλείας του Βύρωνα, καθώς όπως ανέφερε τόσο η ίδια όσο και ο ανήλικος, μια γυναίκα προσπάθησε με επίμονο τρόπο να τον βάλει μέσα στο αυτοκίνητο της.

Όλα ξεκίνησαν στις 7:10 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ο ανήλικος μαζί με μια φίλη του περίμεναν το λεωφορείο στη στάση Κουλών και Σινώπης στο Βύρωνα. Ξαφνικά μπροστά του σταμάτησε ένα μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια εύσωμη γυναίκα. Η γυναίκα απευθύνθηκε στο παιδί και του είπε εάν θέλει να τον πάει κάπου. Ο ανήλικος της είπε «όχι ευχαριστώ» κι εκείνη τότε αποχώρησε από το σημείο.

Δεν πέρασαν δύο λεπτά και το μαύρο αυτοκίνητο επέστρεψε. Η οδηγός άνοιξε πάλι το παράθυρο και άρχισε να λέει επίμονα στον 15χρονο: «Έλα, έλα, μπες μέσα να σε πάω όπου θες».

Ο 15χρονος μετά κι από τη δεύτερη «επίθεση» της γυναίκας φοβήθηκε και πήγε στην επόμενη στάση, όπου πήρε το λεωφορείο για να πάει στον προορισμό του, ενώ ανέφερε και το περιστατικό στους γονείς του.

Την επόμενη ημέρα καθώς επέστρεφε στο σπίτι του είδε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σταθμευμένο σε διπλανή οδό. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, όπου συνέλαβαν τη γυναίκα για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ η ίδια απολογούμενη στους αστυνομικούς ανέφερε ότι και ίδια έχει δύο παιδία κι ήθελε να βοηθήσει.

Πηγή newsit.gr