Τρομακτική περιγραφή από τρομοκράτη της Χαμάς – Έτσι σκότωναν εν ψυχρώ τα παιδιά στο Ισραήλ (Βίντεο)Νέο βίντεο από την ανάκριση τρομοκράτη της Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα ο ισραηλινός στρατός την Τετάρτη.

Στο νέο αυτό βίντεο, που ανάρτησε ο στρατός του Ισραήλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ένας τρομοκράτης της Χαμάς, που έχει παραδοθεί, να δίνει απαντήσεις σχετικά με τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης κατά τη διάρκεια των επιθέσεων στο Ισραήλ.

«Αποστολή μας ήταν να σκοτώσουμε, όχι να απαγάγουμε», λέει κατά την ανάκρισή του ένας μαχητής της Χαμάς

Ο Άμερ Άμπου Γκόσα εξιστορεί την επίθεση στο κιμπούτς Κφαρ Άζα, όπου μαχητές της Χαμάς ανατίναξαν την πύλη και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, σκορπώντας τον θάνατο. «Αποστολή μας ήταν να σκοτώσουμε, όχι να απαγάγουμε…», λέει στον ανακριτή, «…να σκοτώσουμε όποιον δούμε και να επιστρέψουμε στη Γάζα».

Τρομοκράτης της Χαμάς περιγράφει πώς σκότωναν παιδιά σε σπίτια
Ο τρομοκράτης περιγράφει πώς μπήκαν οι μαχητές της Χαμάς στα σπίτια των Ισραηλινών και τους πυροβολούσαν αδιακρίτως, γνωρίζοντας, μάλιστα, ότι επρόκειτο για μικρά παιδιά.

Ο μαχητής της Χαμάς λέει ότι οι τρομοκράτες μπήκαν από ένα παράθυρο σε σπίτι και άκουσαν μικρά παιδιά να κλαίνε στο καταφύγιο.

Σύμφωνα με τη φρικιαστική περιγραφή, οι τρομοκράτες αρχικά προσπέρασαν το καταφύγιο του σπιτιού και πήγαν να πιουν νερό, ωστόσο όταν άκουσαν κλάμα μικρών παιδιών άρχισαν να πυροβολούν την πόρτα μέχρι να σταματήσουν οι ήχοι, για να βεβαιωθούν ότι σκότωσαν όσους κρύβονταν εκεί.

Έπειτα, λέει ο τρομοκράτης, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με δυνάμεις του Ισραήλ και, στη συνέχεια, ο ίδιος και άλλοι τρομοκράτες παραδόθηκαν.

«Ο πατέρας μου θα με σκότωνε, αν ήξερε τι έκανα» λέει τρομοκράτης της Χαμάς
Όταν καλείται να απαντήσει σχετικά με το τι διαφοροποιεί τη Χαμάς από τον ISIS, ο τρομοκράτης δεν βρίσκει κάτι να πει και, μάλιστα, αναφέρει ότι έχει δει πράγματα που ξεπερνούν τη φρίκη του Ισλαμικού Κράτους.

Τέλος, ο τρομοκράτης καλείται να απαντήσει στο αν οι γονείς τους είναι περήφανοι για εκείνον. «Ο πατέρας μου δεν ξέρει καν ότι είμαι στη Χαμάς» λέει, και προσθέτει ότι, αν το ήξερε, θα τον σκότωνε για όσα έχει κάνει.

Νωρίτερα, ο στρατός του Ισραήλ είχε δώσει στη δημοσιότητα άλλο απόσπασμα από την ανάκριση, στο οποίο οι μαχητές της Χαμάς περιέγραφαν πώς κρύβονται σε νοσοκομεία και σχολεία.


ΠΗΓΗ