Οργή στην Τουρκία: ”Ισραηλινοί βομβάρδισαν Τζαμί και γελούσαν”-Σε θρησκευτικό πόλεμο το γυρνούν οι Τούρκοι για να ξεσηκώσουν τους μουσουλμάνουςΤο τουρκικό καθεστώς ξεχνά τα εγκλήματα των τουρκικών δυνάμεων στην Βόρεια Συρία, το Βόρειο Ιράκ, την Κύπρο, και κυρίως ξεχνούν την συστηματική αργή γενοκτονία των Κούρδων-Ξεχνά επίσης ότι έκαναν την Αγία Σοφία Τζαμί, καθώς και άλλες ορθόδοξες ελληνικές εκκλησίες

Η οργή φαίνεται να ξεχειλίζει στην Τουρκία, αφού βίντεο παρουσιάζει Ισραηλινούς στρατιώτες να κτυπούν με αντιαρματικό Τζαμί, γελώντας με απάθεια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

“Ο ισραηλινός στρατός έβαλε ξανά στο στόχαστρο ένα τζαμί στη Λωρίδα της Γάζας, το οποίο βρίσκεται υπό πλήρη αποκλεισμό εδώ και 44 ημέρες. Ενώ οι δυνάμεις κατοχής βομβάρδιζαν το τζαμί, ΟΙ Ισραηλινοί στρατιώτες γελούσαν.

Χρησιμοποιώντας τις επιθέσεις της Χαμάς ως δικαιολογία, το Ισραήλ βομβαρδίζει συνεχώς τη Λωρίδα της Γάζας εδώ και 44 ημέρες.

Ο στρατός κατοχής, που προσθέτει καθημερινά νέες σφαγές, συνεχίζει να καταστρέφει τους στόχους του ανεξαρτήτως αμάχων.

Από την αρχή της σύγκρουσης, σχεδόν 12 χιλιάδες άνθρωποι, κυρίως γυναίκες και παιδιά, έχουν χάσει τη ζωή τους στη Γάζα. Οι δυνάμεις κατοχής έβαλαν συχνά στο στόχαστρο σχολεία, νοσοκομεία, καταυλισμούς προσφύγων, εκκλησίες και τζαμιά”, αναφέρει το άρθρο.

Ο Φιντάν σε διπλωματικό μαραθώνιο με όπλο τον πανισλαμισμό με στόχο τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν δήλωσε ότι "διάφορες προκλήσεις όπως οι ένοπλες συγκρούσεις, η τρομοκρατία, η παράτυπη μετανάστευση, η ξενοφοβία και ο αντι-ισλαμισμός πυροδοτούν και τροφοδοτούν η μία την άλλη και τόνισε: «Σε αυτό το περιβάλλον, με τις αυξανόμενες ευκαιρίες και τις δυνατότητές μας, ασκούμε μια ισχυρή διπλωματία στο πεδίο και στο τραπέζι, χρησιμοποιώντας στοιχεία μαλακής και σκληρής ισχύος από μια ευρεία προοπτική».

Επισημαίνοντας ότι ο παλαιστινιακός λαός βιώνει μια ανθρώπινη τραγωδία «ως αποτέλεσμα της ισραηλινής βαρβαρότητας» ( όπως την ονομάζει ο ίδιος) στη Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου, ο Φιντάν είπε: «Δεν μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί απέναντι στην ολοκληρωτική στόχευση της Γάζας και τον βομβαρδισμό της νοσοκομεία, σχολεία και τζαμιά στο όνομα της καταστροφής της Χαμάς.

Η Τουρκία βρίσκεται σε έντονη διπλωματική κίνηση από την πρώτη μέρα της κρίσης προκειμένου να σταματήσει η συνεχιζόμενη σφαγή, να τερματιστεί η βαρβαρότητα και να αποτραπεί η περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή». τόνισε.

Σημειώνοντας ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε επαφές με πολλούς ηγέτες, συμπεριλαμβανομένων των προέδρων του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, ο Φιντάν είπε στην Κοινή Σύνοδο Κορυφής του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC) και του Αραβικού Συνδέσμου: «Οι ισραηλινές επιθέσεις πρέπει να σταματήσουν το συντομότερο δυνατό και λύση δύο κρατών θα πρέπει να εφαρμοστεί το συντομότερο δυνατό».

Ο Φιντάν δήλωσε ότι το κάλεσμα για ειρήνη στη σύνοδο κορυφής «Μία καρδιά για την Παλαιστίνη» που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη υπό την ηγεσία της συζύγου του Προέδρου Ερντογάν, Εμινέ Ερντογάν, «ήταν η φωνή της παγκόσμιας συνείδησης».

Τέλος ο Φιντάν πέταξε το δηλητήριο του στην δύση: "Η Δύση έχει χάσει εντελώς την ηθική της ανωτερότητα σε αυτό το σημείο. Δεν υπάρχει πουθενά να πάει από εδώ".

Ο ίδιος και το τουρκικό καθεστώς όμως, ξεχνούν τα εγκλήματα των τουρκικών δυνάμεων στην Βόρεια Συρία, το Βόρειο Ιράκ, την Κύπρο, και κυρίως ξεχνούν την συστηματική αργή γενοκτονία των Κούρδων.

Ξεχνούν επίσης ότι έκαναν την Αγία Σοφία Τζαμί, καθώς και άλλες ορθόδοξες ελληνικές εκκλησίες, ενώ προσπαθούν μανιωδώς να πείσουν όλους τους Μουσουλμάνους του κόσμου ότι με Σουλτάνο τον Ερντογάν θα ξεκινήσουν επίθεση κατά των “ Σταυροφόρων” της δύσης, όπως την ονόμασε και ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος χθες.