Το σοκαριστικό μήνυμα πολέμου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που πέρασε απαρατήρητοΤο σοκαριστικό μήνυμα πολέμου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που πέρασε απαρατήρητο κατά την επίσημη παρέλαση για τα 100 χρόνια της Τουρκίας.

Στην επίσημη παρέλαση για την 100η επέτειο του τουρκικού κράτους, που διοργανώθηκε με τη συμμετοχή 100 πολεμικών πλοίων τα ξίφη των Τούρκων αξιωματικών ξεσκεπάστηκαν κατά την παρέλαση, πράγμα που «τράβηξε την προσοχή του κοινού», σύμφωνα με το ilkgundem.com.tr.

Την ίδια ώρα όμως μία επίσης εντυπωσιακή λεπτομέρεια στην τελετή πέρασε στα… ψιλά.

Το σοκαριστικό μήνυμα πολέμου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που πέρασε απαρατήρητο
Πίσω από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υψώθηκε μία μαύρη σημαία που χρησιμοποιούνταν παλαιότερα «για να δημιουργήσει φόβο και αποτροπή στον εχθρό σε περιόδους πολέμου».

«Γιατί ο Πρόεδρος Ερντογάν χαιρέτησε το ναυτικό με το επιτελείο διοίκησης, κρατώντας πίσω του τη Μαύρη Σημαία; Γιατί το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ή προϋπόθεση για την ανακάλυψη του Μαύρου Πανό είναι ότι η Τουρκία βρίσκεται πριν από μια κατάσταση πολέμου. Εμφανίζοντας το Μαύρο Πανό, η Τουρκία έχει δώσει τα ακόλουθα σιωπηρά μηνύματα στο Ισραήλ και την Αμερική, χώρες που διαπράττουν ανοιχτά σφαγές και γενοκτονίες και είναι εχθροί της Τουρκίας», αναφέρεται σε ανάλυση του Βεϊσί Σαρισουζέν στο ozgurpolitika.com.

Νωρίτερα το Iράν είχε σηκώσει επίσης τη μαύρη σημαία της εκδίκησης στον τάφο Razavi.

Η μαύρη σημαία που αντιπροσωπεύει το κάλεσμα για «Εκδίκηση» αναρτήθηκε στον τάφο Razavi στο Mashhad, στην επαρχία Khorasan του Ιράν.