Βρήκε “δράκο” ο Ερντογάν-Ισραήλ-"ΗΠΑ έχουν κάνει στρατιωτική βάση την Κύπρο για την σφαγή στην Γάζα"Οι Τούρκοι τρέμουν την παρουσία ξένων στρατιωτικών δυνάμεων στην Κύπρο, έχοντας πάντα στην πίσω πλευρά του μυαλού τους ένα σενάριο εκδίωξης των τουρκικών δυνάμεων, και αυτονομίας του νησιού στα πρότυπα της Κρήτης ( 1896-1913), οπότε και ενώθηκε στην συνέχεια με την Ελλάδα


Πυρ και μανία οι Τούρκοι με την Λευκωσία, κυρίως με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αφού θεωρούν ότι ο ίδιος έδωσε άδεια για να γίνει το νησί μια τεράστια στρατιωτική βάση για την σφαγή στην Γάζα.

Ενδόμυχα όμως φοβούνται, ή καλύτερα τρέμουν την παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων στην Κύπρο, έχοντας πάντα στην πίσω πλευρά του μυαλού τους ένα σενάριο εκδίωξης των τουρκικών δυνάμεων, και αυτονομίας του νησιού στα πρότυπα  της Κρήτης ( 1896-1913), οπότε και ενώθηκε στην συνέχεια με την Ελλάδα.

Έχουν κάνει στρατιωτική βάση την Κύπρο για την σφαγή στην Γάζα

 Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι, “ η Κύπρος έγινε στρατιωτική  βάση που παρείχε την επιμελητεία των δυνάμεων που έκαναν την σφαγή στη Γάζα.

Ενώ η Αγγλία μεταφέρει σοβαρά οπλικά συστήματα στο Ισραήλ από το νησί, Αμερικανοί και Γερμανοί στρατιώτες αναμένουν στο κυπριακό έδαφος πανέτοιμοι για πιθανή στρατιωτική επέμβαση.

Η Κύπρος έγινε επίσης κέντρο μετακινήσεων Εβραίων που άκουσαν το κάλεσμα του Νετανιάχου να «ενταχθούν στο στρατό» και ήθελαν να επιστρέψουν στο Ισραήλ.

Η Λευκωσία έγινε επίσης περιοχή συγκέντρωσης για χιλιάδες Εβραίους που εγκατέλειψαν το Ισραήλ μετά τις επιθέσεις στη Γάζα.

Χιλιάδες Εβραίοι διαφορετικών ηλικιών μεταβαίνουν στην ελληνική πλευρά της νήσου, η οποία απέχει 40 λεπτά πτήσης από το Ισραήλ", τονίζει το άρθρο.

Ο Ελληνοκύπριος Αρχιραβίνος Arie Zeev Raskin δήλωσε ότι περίπου 1000 άτομα έρχονται καθημερινά στην Κύπρο, ενώ 16 χιλιάδες άτομα έχουν φτάσει εκεί από τις 7 Οκτωβρίου, όταν ξεκίνησε η Επιχείρηση στο Al-Aqsa.

Ο Raskin είπε ότι οι Εβραίοι που ήρθαν στην Κύπρο βρήκαν στέγη, φαγητό και υπηρεσίες προσωρινής διαμονής από το Κέντρο Εβραίων στη Λάρνακα.

Η Βρετανία, η οποία αναπτύσσει πολεμικά πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο, μεταφέρει συνεχώς πυρομαχικά από την  Κύπρο στο Ισραήλ με μεταγωγικά αεροσκάφη, ενώ έρχονται συνεχώς Αμερικανοί και Γερμανοί στρατιώτες”, καταλήγει το ίδιο.

Σχέδιο των ΗΠΑ στον ΟΗΕ ανακάλυψαν οι Τούρκοι που θα σημάνει το τέλος της τουρκικής παρουσίας στο νησί
Οι Τούρκοι έχουν αναφέρει με έμφαση παλαιότερα ότι υπάρχει εδώ και καιρό Αμερικανικό σχέδιο για την Κύπρο, με το οποίο οι ΗΠΑ "θέλουν να κάνουν μια τεράστια βάση όλο το νησί, απαιτώντας άμεσα την αποχώρηση των τουρκικών δυνάμεων”.

Η τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ, είχε αναφέρει ότι "η Κύπρος η οποία  αποτελεί τουρκικό έδαφος εδώ και 450 χρόνια αντιμετωπίζει ένα τρομερό σχέδιο από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που ανατρέπει τα πάντα στην κυριολεξία.

Οι ΗΠΑ από τη μία πλευρά θέλουν να μειωθεί συστηματικά ο τουρκικός πληθυσμός στο νησί και από την άλλη πλευρά έχουν σχέδια για επέκταση του εδάφους των Ελλήνων.

Ο απώτερος στόχος των ΗΠΑ, οι οποίες εγκαταστάθηκαν στα Βαλκάνια για να επανασχεδιάσουν την περιοχή αυξάνοντας την στρατιωτική τους παρουσία στην Κρήτη, είναι η δημιουργία στρατιωτικών βάσεων τόσο στα Κατεχόμενα, όσο και στην Ελληνοκυπριακή πλευρά.

Οι ΗΠΑ και οι χώρες που ανήκουν στον αμυντικό άξονά τους, θέλουν να αποκτήσουν στρατηγικό έλεγχο στα πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην περιοχή, βλέπουν τα Κατεχόμενα και τον τουρκικό πληθυσμό, ο οποίος ελέγχει το 36,6% του νησιού, ως το μεγαλύτερο εμπόδιο στα σχέδια τους.

Τα τρομερά σχέδια τους για να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο μπαίνουν σταδιακά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο πρώτος κανόνας που επιβλήθηκε στην ΤΔΒΚ στο όνομα της λεγόμενης «λύσης» του κυπριακού ζητήματος είναι η παραχώρηση γης.

Η ΤΔΒΚ, η οποία ελέγχει επί του παρόντος το 36,6% του νησιού, και πρέπει να περιοριστεί σε μια στενή λωρίδα γης.
Σε χάρτες που κυκλοφόρησαν στον ΟΗΕ, φαίνεται ότι ο τουρκικός πληθυσμός πρέπει να περιοριστεί στο τρίγωνο Κερύνεια-Λευκωσία-Αμμόχωστος.

Σύμφωνα με τους χάρτες, Λεύκα, Μόρφου, Κυθρέα, Αγγαστίνα, Βατυλί και Μαράς προβλέπεται επίσης να παραχωρηθούν στην Ελληνοκυπριακή πλευρά.

Η δημογραφική δομή αποτελεί το άλλο σκέλος του τρομερού σχεδίου που καταρτίστηκε από τους Αμερικανούς.
Στόχος κατά τους Τούρκους πάντα, είναι η μείωση του  τουρκικού πληθυσμού, ο οποίος οφείλει να περιοριστεί στο τρίγωνο Κερύνεια-Λευκωσία-Τρίκωρμο ως η μόνη ενδεδειγμένη λύση.

Ένας άλλος στόχος είναι να μειωθεί  ακόμα πιο πολύ η τουρκική παρουσία στον συνολικό πληθυσμό του νησιού.
Το έτερο σχέδιο αφορά την ιθαγένεια, αφού οι προερχόμενοι από την Τουρκία ( έποικοι) δεν θα αποκτήσουν την ιθαγένεια της ΤΔΒΚ.

Στα σχέδια των ΗΠΑ αυτοί οι άνθρωποι αναμένεται να αποσυρθούν σταδιακά από το νησί. Το κλείσιμο των πυλών όμως, τονίζει το άρθρο, αφορά και εκατοντάδες χιλιάδες Τουρκοκυπρίους που έφυγαν από την Κύπρο και εγκαταστάθηκαν σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων.

Μερικά από τα σενάρια που στοχεύουν στην ΤΔΒΚ αφορούν ξεκάθαρα στρατιωτικά σχέδια. Τα δικαιώματα εγγυητή της Τουρκίας στο νησί θα χαθούν, αφού  οι τουρκικές δυνάμεις θα αποσυρθούν πλήρως όπως και οι ελληνικές βέβαια.

Μετά την απομάκρυνση των τουρκικών στρατευμάτων, οι ΗΠΑ έχουν ως στόχο να μετατρέψουν το νησί της Κύπρου σε μια τεράστια στρατιωτική χερσαία, ναυτική και αεροπορική βάση.

Το σχέδιο αυτό θα υλοποιηθεί πιθανότατα μέχρι τέλους, ενώ θα ιδρυθεί και κράτος του Κουρδιστάν, διότι αυτό είναι σωστό και ηθικά δίκαιο.