Μεγάλη διάκριση σε Αρχιφύλακα της ΔΙΑΣ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης (body building)Στη Βαρκελώνη μετέβη η Εθνική ομάδα Σωματικής Διάπλασης η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της IFBB που διεξήχθη από 31-10 έως 06-11-2023.

Κατάφερε να κατακτήσει την 6 η θέση στην κατηγορία masters στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Σάκης Καραμάνος με καταγωγή από το Παλαιομονάστηρο, αρχιφύλακας της ομάδας ΔΙΑΣ Τρικάλων, ασχολείται με το άθλημα του body building 20 χρόνια και έχει διακριθεί πολλές φορές σε πανελλήνιους αγώνες και μεγάλους διαγωνισμούς του εξωτερικού.

Είναι πρωταθλητής Ελλάδος στο mister ΟΔΥΣΣΕΑ 2022.

Έχει κατακτήσει το κύπελλο Βορείου Ελλάδος και την 2 η θέση στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα για το 2022 που διεξήχθη στην Μάλτα. Η επόμενη συμμετοχή του είναι στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα το οποίο θα γίνει στην Μάλτα στα μέσα Νοεμβρίου 2023.


Ο ίδιος δηλώνει: Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα !!!

Κατάφερα να μπω στα μετάλλια και να πάρω την 6η θέση ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές από όλο τον πλανήτη !!

Αξία που δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε να ερμηνευτεί με λόγια !!

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας συνεχάρη για μία ακόμα φορά τον Αθλητή κ. Αθανάσιο Καραμάνο, για την τόσο μεγάλη διάκριση , με την κατάκτηση της 6 ης θέσης στην Κατηγορία Masters στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Εθνική Ομάδα –Σωματικής Διάπλασης της Ελλάδας, που διεξήχθη στην Βαρκελώνη.

Είναι τιμή για τον Δήμο μας ένας δημότης μας να φθάνει σε τέτοια υψηλά επίπεδα επιτυχίας και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε.