Στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου και όχι στον Ερντογάν η υπόκλιση ΓεραπετρίτηΓια άλλη μια φορά ο βούρκος των Social Media αποπειράθηκε να καταπιεί μια άκρως επιτυχημένη ημέρα για τη χώρα μας. Η επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στην Ελλάδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία (σε αντίθεση με το Βατερλό του 2017), όμως οι συνήθεις ύποπτοι του διαδικτύου, πήγαν να την ευτελίσουν, με την «υπόκλιση» που έκανε ο ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης την ώρα που έμπαινε στο προεδρικό μέγαρο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μαζί με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Γελοιότητες! Αυτό βρήκαν να πουν από όλη την επιτυχημένη επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα;» ανέφεραν διπλωματικές πηγές με προφανή εκνευρισμό.

Υπενθύμιζαν δε ότι μόνο σήμερα, ο κ. Γεραπετρίτης συναντήθηκε τρεις φορές με τον Τούρκο πρόεδρο και φυσικά ουδέποτε υπήρξε καμία υπόκλιση. Μάλιστα ο κ. Γεραπετρίτης υποδέχθηκε τον κ. Ερντογάν με μια απλή χειραψία στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κατά την άφιξή του.

Υπόκλιση προς την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται πράγματι ο Έλληνας ΥΠΕΞ να σκύβει την ώρα που περνά το κατώφλι του προεδρικού ο κ. Ερντογάν. Ωστόσο, ο κ. Γεραπετρίτης έσκυψε το κεφάλι ως ένδειξη ευγενείας και σεβασμού στην πρόεδρο της Δημοκρατίας που ήταν πλάι στον Τούρκο πρόεδρο.

Δείτε το βίντεο:


tomanifesto.gr/-Χρήστος Μυτιλινιός