Τα έκαναν γυαλιά καρφιά και χτύπησαν γιατρούς και προσωπικό σε νοσοκομείο



Πανικός προκλήθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και συγκεκριμένα στην παθολογική κλινική, με ομάδα Ρομά να σπάνε ότι έβρισκαν στο πέρασμά τους και να χτυπάνε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με το aixmi-news.gr γύρω στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ομάδα περίπου 30 Ρομά κατέφθασε στο νοσοκομείο σπάζοντας, βρίζοντας και χτυπώντας.

Νωρίτερα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό μια γυναίκα Ρομά, την οποία γιατροί και νοσηλευτές έσωσαν και την μετέφεραν σε θάλαμο νοσηλείας.

Εκεί παρουσίασε επιληπτικό επεισόδιο και οι Ρομά που την συνόδευαν νόμισαν ότι πεθαίνει. Έτσι ενημέρωσαν τηλεφωνικά και αμέσως κατέφθασαν στο νοσοκομείο άλλοι Ρομά, που προκάλεσαν ζημιές, σκορπώντας τον τρόμο και στους υπόλοιπους συνοδούς ασθενών.

Μάλιστα προσπάθησαν να ξεβιδώσουν και έναν πυροσβεστήρα που ήταν στον τοίχο! Τραυμάτισαν στο κεφάλι έναν γιατρό και χτύπησαν νοσηλευτές και βοηθούς θαλάμου.

Κλήθηκε η αστυνομία και μετά από λίγη ώρα το επεισόδιο έληξε, αλλά εργαζόμενοι και  ασθενείς φοβούνται, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν επεισόδια στο νοσοκομείο με δράστες Ρομά.

 Πηγή newsbreak.gr