Θλίψη «Έφυγε» από τη ζωή o 42χρονος αστυνομικός



Στα 42 του χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο αστυνομικός, Αχιλλέας Κιρκής, βυθίζοντας σε θλίψη οικογένεια και φίλους.

Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, ο αστυνομικός άφησε την τελευταία του πνοή την ημέρα των Φώτων στο πατρικό σπίτι στη Χώρα Καλύμνου μετά από 5 χρόνια άνισης μάχης.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό του Προδρόμου στη Χώρα Καλύμνου και η ταφή έγινε στο Κοιμητήριο της Λιμνιώτισσας.

Ποιος ήταν ο αστυνομικός Αχιλλέας Κιρκής
Ο Αχιλλέας γεννήθηκε στη Χώρα Καλύμνου το έτος 1981 και ήταν το 6ο παιδί της πολύτεκνης οικογένειας του Ιωάννη και της Νίκης Κιρκή.

Τελείωσε το Λύκειο στην Κάλυμνο και φοίτησε στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμότειχου Έβρου . Μετά την αποφοίτηση του συνέχισε την εκπαίδευση στην Αθήνα και τοποθετήθηκε στο ΑΤ Παγκρατίου. Μετατέθηκε στη συνέχεια στο ΑΤ Κω και το 2016 επέστρεψε στην Αθήνα και υπηρετούσε στο ΑΤ Καισαριανής. Το 2018 μετά από λιποθυμικό επεισόδιο ,δυστυχώς διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις ότι είχε όγκο στο κεφάλι.

Ο Αχιλλέας για 5 χρόνια έδωσε μία άνιση μάχη, με υπομονή ,καρτερικότητα, αξιοπρέπεια, αλλά και ανεξάντλητο ψυχικό σθένος . Στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια η μεγάλη αδελφή του η Φανή Κιρκή ,Ιατρός Αναισθησιολόγος και η μητέρα του Νίκη. Αρχές Φεβρουαρίου 2022 και μετά από 3 χρόνια παραμονής στην Αθήνα, ο Αχιλλέας επιστρέφει στην Κάλυμνο, μαζί και η αδελφή του Φανή, η φύλακας άγγελος του, που αναγκάστηκε να μετατεθεί στο Νοσοκομείο Καλύμνου, για να είναι δίπλα του.