Ελληνοτουρκικά: Δεν ξεχνούν τον εφιάλτη του Παπανικολής οι Τούρκοι – θα αλλάξει το παιχνίδι λένε οι ΤούρκοιΠροσέξτε την αναφορά στη παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα, όπου οι Τούρκοι τρομοκρατήθηκαν για πάνω από δύο μήνες από την παρουσία των ελληνικών υποβρυχίων.

«Υπέροχη κίνηση από την ASELSAN που θα αλλάξει το παιχνίδι! Θα ενισχύσει τη δύναμη του τουρκικού ναυτικού. Στην επέτειο της Νίκης του Τσανάκκαλε στις 18 Μαρτίου, η ASELSAN ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του Συστήματος Ενεργού Σόναρ Χαμηλής Συχνότητας (DÜFAS)», σημειώνει η τουρκική εφημερίδα Star.

«Το DÜFAS, το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει αποτελεσματικά υποβρύχια και τορπίλες με την πανκατευθυντική του ικανότητα σάρωσης 360 μοιρών, θα ενισχύσει τη δύναμη του Ένδοξου Ναυτικού μας» είπε ο πρόεδρος της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας, Dr. Χαλούκ Γκοργκούν.

«Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και τις δυνατότητές της, η ASELSAN έφερε το πρώτο εγχώριο και εθνικό σόναρ ανθυποβρυχιακού πολέμου της Τουρκίας, το Low Frequency Active Sonar System (DÜFAS), στην Blue Homeland με την εντελώς πρωτότυπη τεχνολογία της» τονίζεται.

Προσέξτε την αναφορά στη παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα, όπου οι Τούρκοι τρομοκρατήθηκαν για πάνω από δύο μήνες από την παρουσία των ελληνικών υποβρυχίων.

Εκτός από την ανίχνευση απειλών όπως τα υποβρύχια, το σύστημα που αναπτύχθηκε από την ASELSAN εντοπίζει επίσης απειλές όπως τορπίλες.

«Το DÜFAS (Σύστημα ενεργού βυθόμετρου χαμηλής συχνότητας), ένα σημαντικό προϊόν της μηχανικής ASELSAN, αναπτύχθηκε για τον εντοπισμό απειλών κάτω από τη θάλασσα. μπορεί να ανιχνεύσει αποτελεσματικά υποβρύχια και τορπίλες.” “Το DÜFAS, το οποίο είναι ικανό να το κάνει αυτό, θα προσθέσει δύναμη στη δύναμη του ένδοξου ναυτικού μας! Συγχαρητήρια ASELSAN.», υπογράμμισε ο Τούρκος αξιωματούχος.

Όταν ανιχνευτεί τορπίλη, το σύστημα ενεργοποιεί τον εξοπλισμό αντιμέτρων και εξαλείφει την απειλή, επιτρέποντας την ασφαλή διαφυγή, σημειώνεται.