Στιγμές… απείρου κάλλους Καβγάς μεταξύ γονέων σε σχολείο μπροστά στα παιδιάΣτιγμές… απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν πριν από μια εβδομάδα σε σχολείο της Λάρισας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γονείς μαθητών καβγάδισαν άγρια και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε γυμνάσιο της συνοικίας Χαραυγή όταν οι γονείς δύο μαθητών άρχισαν, σύμφωνα με καταγγελία στο onlarissa.gr, να τσακώνονται, εκτοξεύοντας ύβρεις μεταξύ τους, την στιγμή που ήταν μπροστά τα παιδιά τους.

Μάλιστα και άλλοι μαθητές έγιναν μάρτυρες του περιστατικού καθώς εκείνη την ώρα σχολούσαν. Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, ενώ από τις φωνές βγήκαν στα μπαλκόνια οι περίοικοι για να δουν τι συμβαίνει. Τελικά, οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν για να εκτονωθεί η κατάσταση, καθώς τα πνεύματα είχαν οξυνθεί ιδιαίτερα, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο με δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό για να επιληφθεί της κατάστασης.

«Δύο γονείς μαθητών που φοιτούν σε Γυμνάσιο της πόλης μας στην ευρύτερη περιοχή της Χαραυγής άρχισαν να καβγαδίζουν φωνάζοντας και βρίζοντας ο ένας τον άλλο σχετικά με την συμπεριφορά των παιδιών τους χωρίς να έχουν όμως αποσαφηνιστεί οι λόγοι που οδήγησαν στον καβγά. Μάλιστα την ώρα που εκτυλίσσονταν το περιστατικό παρόντα ήταν και τα παιδιά των προαναφερθέντων γονέων ενώ την συγκεκριμένη ώρα οι περισσότεροι μαθητές σχολούσαν από το σχολείο», αναφέρεται στην καταγγελία.

Πηγή enikos.gr