Ναύαρχος Βασ. Μαρτζούκος-Συναγερμός: Επικίνδυνη η τουρκική αμυντική βιομηχανίαΣυναγερμός σήμανε μιλώντας στους Leaders και τον Ηλία Παπανικολάου ο αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. και αντιπρόεδρος του ΕΛΙΣΜΑ, Βασίλειος Μαρτζούκος. Ο αναλυτής μίλησε για τους κινδύνους που δημιουργούνται για την Ελλάδα με την ανάπτυξη της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, η οποία εξάγει τα προϊόντα της παγκοσμίως. 

Συνεπώς οι Τούρκοι δεν απειλούν μόνο τη χώρα μας με τα όπλα που φτιάχνουν, αλλά δημιουργούν και εθνικό ακαθάριστο προϊόν με τα έσοδα που κερδίζουν απί τις πωλήσεις.

Ο κ. Μαρτζούκος ανέλυσε τα εξοπλιστικά προγράμματα Ελλάδας – Τουρκίας και εξήγησε αλλαγές πρέπει να γίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας με γνώμονα τις απειλές των γειτόνων μας.

Παράλληλα ο δημοσιογράφος του Sportdog.gr Χρήστος Κωνσταντινίδης σχολίασε τη δήλωση Ερντογάν περί αποχώρησής του από την εξουσία το 2028, αποκαλύπτει τις προσωπικότητες που αναμένεται να μπουν στην κούρσα της διαδοχής του και προβλέπει ποιος θα είναι ο “νέος Ερντογάν” στην Τουρκία.