Τουρκία: Έτσι θα καταρρίπτει η Ελλάδα τα τουρκικά drones Bayraktar – Ανησυχούν οι ΤούρκοιΗ Τουρκία συνεχίζει να απειλεί με κάθε τρόπο την Ελλάδα «λανσάροντας» συνεχώς το αφήγημα της «Γαλάζιας Πατρίδας» και της αποστρατικοποίησης των νησιών του Αιγαίου κι έτσι η χώρα μας παίρνει τα μέτρα της.

Είναι αλήθεια οτι τα τελευταία χρόνια η στρατιωτική βιομηχανία της Τουρκίας έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Είναι χαρακτηριστικό το νέο αντιτορπιλικό πλοίο που ετοιμάζουν οι Τούρκοι, αλλά και το ότι ετοιμάζεται να φτιάξει πυρηνικά υποβρύχια με βαλλιστικούς πυραύλους.

Ένα από τα σημαντικά όπλα τη γειτονικής χώρας είναι τα bayraktar τα οποίο μπορούν να κάνουν «ζημιά» από απόσταση και χωρίς να έχουν επανδρωμένο πλήρωμα.

Γι αυτό ακριβώς η Ελλάδα προσπαθεί να είναι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο αναφορικά με τουρκικά drones. Ετσι λοιπόν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας βρέθηκε στην Αρμενία προκειμένου να ενημερωθεί για τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

H τεχνογνωσία των Αρμενίων στην αντιμετώπιση των τουρκικών dronesBayraktar και η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας – Αρμενίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της επίσκεψης του υπουργού Εθνικής Άμυνας.