Χρυσοχοΐδης: Επίδομα Πρώτης Ανταπόκρισης σε ΑστυνομικούςΜιχάλης Χρυσοχοΐδης στο Meeting Point - Επίδομα πρώτης ανταπόκρισης σε αστυνομικούς

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην διαδικτυακή εκπομπή Meeting Point και την Όλγα Τρέμη μιλά για τη «νέα αστυνομία» που σχεδιάζει και θα φέρει αλλαγές τόσο στη δομή όσο και στην εκπαίδευση.

Μεταξύ άλλων ο Υπουργός έκανε την παρακάτω σχετική δήλωση που αφορά τους μισθούς των Αστυνομικών:

«...Το επίπεδο των μισθών είναι αυτό: Σε όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους, από τους απλούς γραφείς μέχρι τους διοικητικούς υπαλλήλους στο υπουργείο, μέχρι τους στρατιωτικούς, τους πυροσβέστες, τους λιμενικούς, τους ένστολους δηλαδή και τους αστυνομικούς αυτό είναι το επίπεδο μισθών στη Χώρα. Μακάρι να πάμε καλά τα ερχόμενα χρόνια και να αυξηθούν οι μισθοί.

Εμείς ετοιμάζουμε, μπορώ να σας κάνω και μια ανακοίνωση, ένα επίδομα στους ανταποκριτές Πρώτης Γραμμής, δηλαδή τα παιδιά, οι αστυνομικοί που πηγαίνουν στο περιστατικό ως πρώτοι ανταποκριτές, να τους ενισχύσουμε το εισόδημα, πιστεύω πολύ σύντομα θα μπορέσουμε να τους το δώσουμε. Θα είναι επίδομα ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ας το πούμε έτσι...»