Ολοκληρώθηκε η συζήτηση της προσφυγής για το ειδικό μισθολόγιο των ΣτρατιωτικώνΠΟΜΕΝΣ: Ολοκληρώθηκε η συζήτηση της προσφυγής μας για το ειδικό μισθολόγιο - Αναμένουμε δικαίωση για όλες και όλους !

Αγαπητές- Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

Όπως είναι γνωστό, η Ομοσπονδία μας εξαρχής έχει υποστηρίξει ότι το μισθολόγιο που θεσπίσθηκε με τον Ν.4472/2017 δεν καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ούτε είναι συμβατό με την ιδιαίτερη αποστολή τους.

Για το λόγο αυτό, συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανατροπή του και την αποκατάσταση των μισθών των στελεχών, μέσω ενός δίκαιου μισθολογίου.

Ήδη την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η συζήτηση της προσφυγής που έχει κατατεθεί ενώπιον του αρμόδιου Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, με την υποβολή των σχετικών αναλυτικών υπομνημάτων με τους ισχυρισμούς μας, και αναμένεται πλέον η έκδοση απόφασης.

Είμαστε βέβαιοι ότι η Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη, θα επιτελέσει για μια ακόμη φορά το καθήκον της.

Αναμένουμε όμως πρωτίστως από την Πολιτική Ηγεσία να αποκαταστήσει τις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω ενός νέου δίκαιου μισθολογίου , σύμφωνα και με τις δεσμεύσεις που η ίδια έχει αναλάβει.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία