Ένα χάος στην Τουρκία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!Την ώρα που η Τουρκία παρακολουθεί στενά τα όσα γίνονται ανάμεσα στη Λιβύη και την Ελλάδα, παράλληλα έχει και εκείνη αρκετά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει πολλά προβλήματα στα χέρια του.

Ο λόγος; Φυσικά οι δημοσκοπήσεις που έρχονται που δείχνουν ότι το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα να προηγείται με 4,8 μονάδες έναντι του κυβερνώντος κόμματος.

Συγκεκριμένα, το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα προηγείται με 35,32 μονάδες ενώ το κυβερνών κόμμα, το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξη έρχεται δεύτερο με 31,3%.

Έτσι αυτό δεν πρόκειται να μείνει έτσι, αφού ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρόκειται να κάνει αλλαγές για να αλλάξει την άποψη που υπάρχει πλέον στην Τουρκία.

Τουρκία: Τι θα αλλάξει ο Ερντογάν!
Σύμφωνα με τους αναλυτές ο Ερντογάν έχει μια συγκεκριμένη ρητορική το τελευταίο διάστημα, βλέποντας τη διαφορά να αυξάνεται.

Στην αρχή πολλά είχαν ακουστεί για αλλαγές μέσα στην κυβέρνηση, που ωστόσο δεν προχώρησαν, με τον Τούρκο πρόεδρο να στέλνει ξεκάθαρο ενωτικό μήνυμα.

Ωστόσο κανείς δε γνωρίζει τι θα γίνει αν συνεχίσει η πτωτική πορεία του κόμματος και δεν μπορεί ο Ερντογάν να αντιστρέψει το κλίμα.

Πηγή: Geostratigika.gr