Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε Τούρκο



O αστυνομικός που υπηρετεί στην ομάδα "ΔΡΑΣΗ" πρόσεξε πως ο αλλοδαπός κινείται περίεργα στην συμβολή των οδών Παπαρηγοπούλου και Μαυροκορδάτου, σαν κάτι να είχε συμβεί


Η παρατηρητικότητα ενός Ειδικού Φρουρού στο Αιγάλεω που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας οδήγησε στη σύλληψη ενός Τούρκου, ο οποίος κρατούσε τσάντα με χασίς.

Ο αστυνομικός, πήγε να τον ελέγξει, δηλώνοντας την ιδιότητα του από απόσταση. Ο Τούρκος υπήκοος ξαφνιάστηκε, πέταξε τη τσάντα και άρχισε να τρέχει. Ο αστυνομικός κατά τον έλεγχο του σακιδίου διαπίστωσε πως περιείχε σακούλες με χασίς και αμέσως ενημέρωσε τους συναδέλφους του για το περιστατικό και μετέφερε την τσάντα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Συνελήφθη ο Τούρκος - Εντοπίστηκαν 7,2 κιλά χασίς σε τσάντα. Επιστρέφοντας όμως στο σημείο, εντόπισε ξανά τον δράστη να αναζητά την τσάντα και με τη βοήθεια ενός φίλου του, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Η τσάντα, σύμφωνα με πληροφορίες, περιείχε συνολικά 7,2 κιλά χασίς και μάλιστα ήταν γραμμένα σε ξένη γλώσσα ονόματα, πιθανόν των παραληπτών, εκτιμούν οι αστυνομικοί.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω, διενεργεί τις έρευνες για την υπόθεση.

Πηγή:www.parapolitika.gr