Εφυγε από τη ζωή ένας υπέροχος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος



Θλίψη για την απώλεια του Γρηγόρη Μπαϊράμη


Απέραντη θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Βόλου το άγγελμα θανάτου του Γρηγόρη Μπαϊράμη, ο οποίος ήταν αντιστράτηγος εν αποστρατεία του Πυροσβεστικού Σώματος.

Επρόκειτο για έναν υπέροχο αξιωματικό, ο οποίος όταν ήταν εν ενεργεία, είχε δώσει μεγάλες μάχες σε όλα τα πυροσβεστικά μέτωπα, του Βόλου, της Μαγνησίας, της Θεσσαλίας ολόκληρης.

Ο Γρηγόρης Μπαϊράμης έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 73 ετών μετά από μακροχρόνια ασθένεια.

Ήλκε την καταγωγή του από την Καρδίτσα, αλλά εδώ και πολλά χρόνια ζούσε στον Βόλο, όπου μεγάλωσε την οικογένειά του.

Ηταν παντρεμένος με τη Δήμητρα, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, την Ελένη και τον Σταύρο, οι οποίοι είναι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος,

Δραστήριος στον επαγγελματικό του βίο υπηρέτησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία από πολλές θέσεις. Υπήρξε διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Μαγνησίας, περιφερειάρχης Θεσσαλίας, διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ.

Ηταν πολύ αγαπητός στους συναδέλφους του, ενώ υπήρξε εξαίρετος οικογενειάρχης.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου Ν. Ιωνίας.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.