Το ολοκαίνουργιο Huawei Y6s έρχεται με μεγαλύτερη χωρητικότητα, βελτιωμένο design και εξαιρετικά χαρακτηριστικά


Μια νέα προσθήκη στην Y series  της Huawei, έρχεται με την κυκλοφορία του νέου HUAWEI Y6s.

Χάρη στη μίνιμαλ αλλά πανέμορφη HD οθόνη 6.088'', η συσκευή είναι ιδιαίτερα κομψή, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται από ισχυρές αποδόσεις και ενισχυμένη μνήμη. Όπως και τα προγενέστερα μοντέλα, το Y6s είναι ένα οικονομικό μεν, αξιόπιστο και αποδοτικό δε smartphone που μπορεί να καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες του χρήστη για επικοινωνία αλλά και ψυχαγωγία, από premium gaming και φωτογραφία, μέχρι κορυφαία οπτικοακουστική εμπειρία. Το λεπτεπίλεπτο κινητό 8 χιλιοστών έρχεται σε δύο χρώματα: Starry Black και Orchid Blue.

Χώρεσε όλη σου τη ζωή στο κινητό σου
Αν η μνήμη και η χωρητικότητα του κινητού σου είναι κάτι που σε απασχολεί, μάθε ότι το HUAWEI Y6s προσφέρει 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, και τη δυνατότητα για επέκταση της εσωτερικής μνήμης κατά 512GB, για ανέμελη χρήση -όλη την ώρα. Σε σύγκριση με άλλα smartphones αυτής της κατηγορίας, τα οποία διαθέτουν το πολύ 2GB RAM, το HUAWEI Υ6s μπορεί να φέρει σε πέρας πολύ πιο απαιτητικές λειτουργίες. Επίσης συμπεριλαμβάνει το σύστημα Extendable Read-Only File System (EROFS), για πιο γρήγορη ανάγνωση δεδομένων και εξοικονόμηση χωρητικότητας, πράγμα που χαρίζει στον χρήστη άλλα 2GB μνήμης περίπου. 
Οκταπύρηνος επεξεργαστής + EMUI 9.1: ασυναγώνιστες ταχύτητες

Το HUAWEI Y6s διαθέτει εντυπωσιακό hardware και software. Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή, με βελτιωμένους πυρήνες 2.3 GHz, οι οποίοι «τρέχουν» πάνω στο EMUI 9.1 -ανεμπόδιστη ολοκλήρωση διεργασιών, με απρόσκοπτη ροή. Το τηλέφωνο καθαρίζει «έξυπνα» την cache στο background και βοηθά το σύστημα να ανασυγκροτηθεί. Όταν ο αποθηκευτικός χώρος πέφτει κάτω από το 30%, το σύστημα υπενθυμίζει στον χρήστη να διαγράψει άχρηστα αρχεία, προκειμένου να εξασφαλίσει καλύτερες ταχύτητες. Το EMUI 9.1 προσφέρει επίσης “navigation gestures”, για καλύτερη πλοήγηση.

Μία οθόνη η οποία τραβάει όλα τα βλέμματα, αλλά ξεκουράζει το δικό σου
Το HUAWEI Y6s διαθέτει HD οθόνη 6.088'', με ανάλυση 1560 x 720. Η κύρια κάμερα, ο αισθητήρας φωτός και το super-slim ακουστικό περικλείονται σε ένα μικροσκοπικό notch σε σχήμα σταγόνας (dewdrop), δημιουργώντας αναλογία οθόνης-σώματος σχεδόν 90% Ό Το Y6s διαθέτει Eye Comfort mode και έχει πιστοποίηση TÜV Rheinland για χαμηλό blue light. Η συσκευή φιλτράρει επιτυχώς το επιβλαβές blue light και ρυθμίζει τη θερμότητα του χρώματος και τη φωτεινότητα για να μην κουράζεται το μάτι.

Κύρια κάμερα 13 MP: κορυφαίες επιδόσεις κάθε στιγμή
Η κύρια κάμερα 13 MP του HUAWEI Y6s επιτυγχάνει κρυστάλλινες εικόνες υψηλής ανάλυσης. Το διάφραγμα f/1.8 βελτιώνει την ευαισθησία στο φως, απορροφώντας 50% περισσότερο φως, σε σχέση με το standard διάφραγμα f/2.2 που διαθέτουν τα περισσότερα οικονομικά μοντέλα. Περισσότερο φως σημαίνει ότι η ποιότητα των φωτογραφιών παραμένει άριστη ακόμα και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού ή και στο σκοτάδι.

Το HUAWEI Y6s διαθέτει selfie κάμερα 8 MP. Με τη βοήθεια του φωτός της οθόνης, η κάμερα τονίζει το θέμα της φωτογραφίας ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

HUAWEI SuperSound: Λαμπερός ήχος σε υψηλά επίπεδα έντασης
Παρά το μικρό του μέγεθος, το HUAWEI Y6s  διαθέτει δυνατό ήχο σε κάθε συνθήκη. Η τεχνολογία HUAWEI SuperSound επιτρέπει στο ηχείο του Y6sνα διπλασιάσει τα επίπεδα ηχητικής πίεσης.

Το μοναδικό σε σχεδιασμό ηχοσύστημα που διαθέτει το ηχείο του Y6s είναι ιδανικό για αναπαραγωγή μουσικής με δυνατό μπάσο και η ποιότητα ήχου δεν αλλοιώνεται ακόμα και σε πολύ υψηλή ένταση.
Το HUAWEI Y6s είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 3020 mAh. Χάρη σε εξοικονόμηση ενέργειας μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης, η ζωή της μπαταρίας της συσκευής είναι πολύ μεγάλη σε διάρκεια.

Προστατεύει τις προσωπικές πληροφορίες του χρήστη χάρη στο ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου και ανάγνωση δακτυλικού αποτυπώματος. Το σύστημα Face Unlock αυξάνει τη φωτεινότητα όταν οι συνθήκες φωτισμού είναι χαμηλές για να διασφαλιστεί η αναγνώριση προσώπου.

Διαθεσιμότητα
Το Y6s είναι διαθέσιμο στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της HUAWEI από 23 Δεκεμβρίου 2019.

Πηγή