Καμία ελπίδα οι Τούρκοι στο Αιγαίο – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ τους ταπεινώνουν σε όλον τον πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε και χαμογελάστε...

Η Τουρκία του Ερντογάν μετρά συνεχώς ήττες κάθε μέρα που περνά!

Στην Λιβύη, η περιβόητη «μεγάλη» εκστρατεία με αποστολή στρατευμάτων, οπλικών συστημάτων και Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (UAVs) καταλήγει σε φιάσκο!

Καθημερινά στο Twitter του Στρατάρχη Χάφταρ, επικεφαλής του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (M.LNA), αναρτώνται βίντεο και φωτογραφίες που ισοπεδώνουν την γείτονα.

Από την στιγμή που πάτησαν πόδι στην Λιβύη, οι Τούρκοι καταγράφουν μόνο απώλειες.

Οι καταρρίψεις των UAV’s δίνουν και παίρνουν! Πρόκειται για τις πολυδιαφημιζόμενες ιπτάμενες μηχανές, οι οποίες είναι σε θέση, σύμφωνα με τους Τούρκους, να φέρουν εις πέρας κάθε αποστολή!

Οι φωτογραφίες όμως δείχνουν άλλα, με την πιο πρόσφατη να απεικονίζει την κατάρριψη τριών UAV σε διάστημα λιγότερο των 6 ωρών!!!

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη, 22 Απριλίου.

Οι δυνάμεις του Χάφταρ, δίνουν στην δημοσιότητα το ανάλογο οπτικό ή οπτικοακουστικό υλικό με την πανωλεθρία των Τούρκων.

Πάνω από 25 TB2 Bayraktar έχουν καταρριφθεί, αναγκάζοντας την Τουρκία να στείλει Anka-S. Πάλι όμως οι δυνάμεις του Χάφταρ βρήκαν τον τρόπο να τα καταρρίψουν και αυτά!





Αλλά και τα τουρκικής κατασκευής θωρακισμένα οχήματα «KIRPI» μεταφοράς προσωπικού «σπάνε» σαν παιχνίδια από τις επιθέσεις του Χάφταρ!

Δείτε εικόνα με καμένα οχήματα:



«Στραπάτσο» έχουν πάθει οι Τούκροι και με τους μισθοφόρους τζιχαντιστές, οι οποίοι πολεμούν εκ μέρους του Ερντογάν στην Λιβύη, με τουρκικές, μάλιστα, στολές.

Οι στρατιώτες του Χάφταρ έχουν συλλάβει πολλούς από αυτούς και τους ταπεινώνουν στην κάμερα. Οι τζιχαντιστές ομολογούν πως είναι μισθοφόροι των Τούρκων, ενώ άλλοι λένε πως είναι απλήρωτοι.



Όπως καταλαβαίνετε οι Τούρκοι δεν έχουν καμία ελπίδα απέναντι στην Ελλάδα, ακόμα και σήμερα με τα μύρια όσα προβλήματα!

ΠΗΓΗ