Είχε πάνω του τον μισό Ποινικό Κώδικα, όμως πουλούσε τσαμπουκά σε αστυνομικούς!



Μπορεί να ήταν φορτωμένος με πλήθος καταδικαστικών αποφάσεων για απάτες και πλαστογραφίες που θα τον οδηγούσαν στη φυλακή για 22 χρόνια, όμως ο 46χρονος άνδρας δεν δίστασε να τα βάλει με τους αστυνομικούς όταν αυτοί τον εντόπισαν και πήγαν να τον συλλάβουν.

Και σα να μην έφτανε αυτό στο πλευρό του βρέθηκε και ένας 53χρονος ο οποίος προσπαθούσε να απωθήσει τους άνδρες της ΔΙΑΣ όταν προσπαθούσαν να περάσουν χειροπέδες στον 46χρονο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον Γέρακα μπροστά στα έκπληκτα μάτια πλήθους κόσμου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στους δρόμους.

Όλα είχαν ξεκινήσει λίγο νωρίτερα όταν ο 46χρονος οδηγώντας μοτοσικλέτα είδε το μπλόκο των αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν .

Όταν ‘όμως προσπαθούσαν να του περάσουν χειροπέδες ένας 53χρονος άρχισε να τους βρίζει και να τους σπρώχνει προσπαθώντας να ελευθερώσει τον συλληφθέντα.


Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθούν και οι δύο στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας σε βάρος του 46χρονου εκκρεμούσαν μία απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 22 ετών για τα αδικήματα της απάτης και πλαστογραφίας και άλλη μία του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με ποινή κάθειρξης 7 ετών για απάτη, πλαστογραφία και εκβίαση.

Παράλληλα σε βάρος του είχαν εκδοθεί τρία εντάλματα σύλληψης αλλά και ένταλμα βίαιης προσαγωγής του για απάτες, πλαστογραφία και διακεκριμένες κλοπές!

ΠΗΓΗ