Δικαιώνονται οι απόφοιτοι ΑΣΣΥ



Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, εκφράζει την ικανοποίησή της στον κ. ΥΕΘΑ, κ. ΥΦΕΘΑ και κ. Γεν. Γραμματέα., καθώς άλλο ένα πολύ σημαντικό θέμα που αφορά τα στελέχη προελεύσεως ΑΣΣΥ όλων των κλάδων των Ε.Δ,  βαίνει προς επίλυση.

Το θέμα αυτό είχε συζητηθεί εκτενώς και στην επίσημη συνάντηση που είχε η Ομοσπονδία με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας https://www.pomens.gr/enimerosi/deltia-typou/1081-pomens-synantisi-ousias-kai-prooptikis-me-tous-k-k-yetha-kai-yfetha και αφορούσε συγκεκριμένα την μη συμπερίληψη στους πίνακες τακτικών κρίσεων για προαγωγή έτους 2020 των αποφοίτων ΑΣΣΥ, που κατατάχθηκαν το έτος 1990 (Τάξεως 1992).


Με το σχετικό έγγραφό μας https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1079-pomens-epilysi-stis-kriseis-aksiomatikon-proelefsis-assy-katatagenton-etous-1990   το οποίο επιδόθηκε στους κ.κ. ΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ, επικαιροποιήσαμε για πολλοστή φορά το πρόβλημα, προτείνοντας την τροποποίηση διατάξεων σταδιοδρομικής φύσης με νομοθετική ρύθμιση, ώστε να συμπεριληφθούν στους πίνακες τακτικών κρίσεων για προαγωγή έτους 2020, οι απόφοιτοι ΑΣΣΥ που κατατάχθηκαν το έτος 1990 (Τάξεως 1992), ώστε να επέλθει η αποκατάσταση των προαγωγών τους.

Η Ομοσπονδία μας όπως έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη, θα συνεχίσει να πορεύεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα έτσι ώστε με αποτελεσματικές παρεμβάσεις της, χωρίς φωνές και τυμπανοκρουσίες και πάντα σε αγαστή συνεργασία με την εκάστοτε Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία, να επιλύει τα προβλήματα των εν ενεργεία συναδέλφων μας, από όποια προέλευση και αν προέρχονται (ΑΣΕΙ, ΑΣΣΥ, ΕΜΘ, ΕΠ.ΟΠ).

Για την Εκτελεστική Γραμματεία