Βιτριόλι νέα στοιχεία: Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 4 - 5 φορές - Τι λέει φίλη της Ιωάννας

Βιτριόλι νέα στοιχεία: Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί 4 - 5 φορές - Τι λέει φίλη της Ιωάννας


Τέσσερις με πέντε φορές είχαν συναντηθεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις η 33χρονη Ιωάννα Π. και η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι. «Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις, αυτό μου έχει πει, αυτό ξέρω. 

Σκεφθείτε ότι μέχρι και τρεις ημέρες πριν γίνει η επίθεση ήμασταν μαζί στο σπίτι της Ιωάννας, δεν μου είπε ότι την προβληματίζει κάτι ή να δείχνει ότι κάτι την ανησυχεί», ανέφερε η φίλη της Ιωάννας μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Την 35χρονη εγώ δεν την ξέρω ούτε έχω ακούσει για αυτήν», συμπλήρωσε η φίλη της.

«Η Ιωάννα έχει το σθένος ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση να παλέψει, αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει η ρότα στη ζωή της και ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της επίθεσης», υποστήριξε ακόμη η φίλη της Ιωάννας Π. Ακόμη πρόσθεσε ότι την επισκέφθηκε αρκετές φορές στο νοσοκομείο, ωστόσο μία φορά κατάφερε να τη δει και να μιλήσουν.

«Την Ιωάννα την γνωρίζω από τον Νοέμβριο. Εργαζόταν σε καθημερινή βάση, συχνά και πολλά Σαββατοκύριακα. Έχει μια σοβαρή σχέση εδώ και έναν χρόνο και είχε μια φυσιολογική ζωή», υποστήριξε και πρόσθεσε πως «ούτε ο χειρότερος εχθρός σου δεν θέλεις να πάθει αυτό που συνέβη στην Ιωάννα».

«Χρειάζεται προσοχή στα social media, δεν μπορεί να προσπαθούμε να κάνουμε θύτη το θύμα και πρέπει να υπάρχει ενσυναίσθηση, να βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση της Ιωάννας. Δεν μπορεί να βγάζουμε συμπεράσματα για έναν άνθρωπο, από αυτά που ανεβάζει στα social media» είπε ακόμη η φίλη της 33χρονης.

Σπάει τη σιωπή της η αδερφή της 35χρονης

«Έμενα με την αδερφή μου πριν από οκτώ με εννέα χρόνια. Το 2013 έφυγα και συγκατοίκησα με τον σύζυγό μου. Όλο τον καιρό που συγκατοικούσα με την αδερφή μου με σύστησε μόνο σε έναν άντρα με τον οποίο,, όπως μου ανέφερε είχε δεσμό για δύο χρόνια. Δεν θυμάμαι το όνομά του. Επίσης είναι ο μοναδικός άντρας που έφερε σπίτι μας. 

Από όταν σταματήσαμε να συγκατοικούμε μέχρι και σήμερα ποτέ δεν είχε αναφέρει αν έχει σχέση ή δεσμό με κάποιον άντρα. Πάντα μου έλεγε ότι στην δουλειά της αλλά και στην προσωπική της ζωή είναι όλα καλά», φέρεται να είπε η αδερφή της 35χρονης.