Άλλη τραγωδία είχαμε και σήμερα στην Π.Α. έφυγε για το μεγάλο ταξίδι Επισμηναγός


Τραγωδία είχαμε και σήμερα στην Πολεμική Αεροπορία, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, μετά από άνιση μάχη με την επάρατο νόσο, ο Επισμηναγός (ΥΑΔ) Γιώργιος Κούρος, υπηρετούσε στη Δνση Επιθεώρησης του ΓΕΑ, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, συγκλονισμένοι αρκετοί συνάδελφοι του γράφουν, για την τραγική απώλεια του Γιώργου:

Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας, από δίπλα μας, από τον ίδιο χώρο, από το διπλανό γραφείο, ένας φίλος και αδερφός μας, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ο ΚΟΥΡΟΣ.
Ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ καλοσυνάτος, που είχε την εκτίμηση και το σεβασμό όλων μας...
ΓΙΩΡΓΑΡΕ, μου είχες πεί εγώ Νικόλα θα φύγω όρθιος από εδώ, δεν θα με σκεπάσει η σημαία...
ΓΙΩΡΓΑΡΕ όσο μεγάλη και να είναι η σημαία μας, κανένας φίλε μου δεν μπορεί να σκεπάσει το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ψυχή σου, κανένας απολύτως... Ούτε η σημαία, ούτε και τα λόγια αγάπης από όλους μας. ΦΙΛΑΡΑΚΙ μου, ΚΟΜΑΝΤΟ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ,  θα σε θυμόμαστε πάντα...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...

Ένας υπέροχος άνθρωπος και συνάδερφος έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί στο 251 ΓΝΑ. Γιωργο φίλε,συνάδερφε και σειρά,καλό παράδεισο να έχεις και είναι σίγουρο ότι το ταξίδι σου έχει αυτο τον προορισμό!Γιωργο είχαμε την ευκαιρία να συνυπηρετησουμε σε επιχειρήσιακες  Μονάδες, σε Κέντρα Εκπαίδευσης και σε Επιτελεία.Οι στιγμές αυτές ήταν μοναδικές και θα μείνουν πάντα χαραγμενες μέσα μου!Θα μας λείψεις καλε μου φίλε!!’Ενας υπέροχος άνθρωπος/οικογενειάρχης/πατέρας  και επαγγελματίας! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια,κουράγιο και δυναμη!

Η Εξόδιος Ακολουθία, θα τελεστεί, την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020  στο Κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων,  Οδός : Λεωφόρος Δημοκρατίας  και ώρα 10 και 30 π. μ.  στο Παρεκκλήσιο της Κοίμησης Θεοτόκου. Παρακαλείσθε όπως ευαρεστούμενοι προσέλθετε και δεηθείτε μεθ' ημών προς τον Κύριον και Θεό μας υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του. . .


Το enoplos.gr στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα.... καλό παράδεισο Γιώργο.