Πέτσας: Βαθιά πληγή στη Δημοκρατία οι καταγγελίες Καλογρίτσα


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στις καταγγελίες Καλογρίτσα έκανε λόγο για μια πολύ βαθιά πληγή στη διάκριση των εξουσιών και στη Δημοκρατία.

“Δεν βλέπω κάποιο θέμα Καλογρίτσα. 

Βλέπω μια συνέχεια αποκαλύψεων γύρω από ένα παρακράτος, που όλα αυτά τα στοιχεία συντείνουν στο γεγονός ότι επί των ημερών της διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα υπήρχε ένα παρακράτος που είχε να κάνει με παραδικαστικά κυκλώματα, με προσπάθεια άλωσης των ΜΜΕ και μια προσπάθεια δημιουργίας ενός καθεστώτος προκειμένου να μείνει στην εξουσία μια ομάδα ανθρώπων, η οποία κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αγωνία του κόσμου μέσα στην οικονομική κρίση, να πάρει την εξουσία και ήθελε να παραμείνει σε αυτή με κάθε τρόπο. 

Είναι μια πολύ βαθιά πληγή στη διάκριση των εξουσιών και στη Δημοκρατία μας... Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η υπόθεση θα διερευνηθεί μέχρι τέλους”, είπε ο κ. Πέτσας μιλώντας στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί.

“Ο κ. Τσίπρας είχε μια ευκαιρία να αποπέμψει τον κ. Παππά από την Κ.Ο. του κόμματός του προκειμένου να δείξει ότι δεν τον ακουμπά αυτό το ζήτημα. Αντιθέτως, παίρνοντάς αγκαλιά χθες τον κ. Παππά δείχνει ότι όλα ήταν σε γνώση του και επομένως προσπαθεί να έχει μία διάχυση ευθύνης στο κόμμα του και στην παράταξη του προκειμένου να προστατευθεί όχι μόνο ο κ. Παππάς, που ήταν ο στενότερος συνεργάτης του αλλά ενδεχομένως και ο ίδιος” δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.