Απόπειρα βιασμού 11χρονης - Ο άνδρας φορούσε μόνο το εσώρουχο και κρατούσε μαχαίρι


 Ένας άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ενός κοριτσιού 11 ετών στην περιοχή της Κυψέλης.

Σύμφωνα με τα μετέδωσε το STAR όλα ξεκίνησαν όταν γείτονες άκουσαν τις φωνές του κοριτσιού από τα ανοιχτά παράθυρα του διαμερίσματος και κάλεσαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα χτύπησαν την πόρτα του 49χρονου αρκετές φορές και κάποια στιγμή τους άνοιξε. 

Τον βρήκαν να φοράει μόνο το εσώρουχό του και να κρατάει στα χέρια του ένα μαχαίρι, ενώ το 11χρονο κοριτσάκι από τον Λίβανο ήταν έντρομο.

Οι άνδρες της Αστυνομίας πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο Τμήμα Ανηλίκων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκεί η 11χρονη εξήγησε στους ειδικούς ψυχολόγους ότι είχε δεχτεί επίθεση από τον 49χρονο, υποστηρίζοντας πως έπεσε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει. 

Το παιδί έμενε μαζί με τους γονείς του και τον 49χρονο στο ίδιο διαμέρισμα. Ωστόσο εκείνη τη στιγμή οι γονείς της έλειπαν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί υπό ποιο καθεστώς η οικογένεια από τον Λίβανο έμενε μαζί με τον κατηγορούμενο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση αλλά και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΠΗΓΗ