Την συνάντησαν τα είπαν όλα και τώρα περιμένουν ενέργειες οι στρατιωτικοί της Ηπείρου



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
κ ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

                  Γνωρίζεται ότι  το ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου συναντήθηκε στα γραφεία μας με τη Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ιωαννίνων κ Κεφάλα Μαρία-Αλεξάνδρα.

                  Συζητήθηκαν θέματα τοπικού  και γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους, ενώ ιδιαίτερα τονίστηκαν τα θέματα με την μειωμένη  μοριοδότηση των Στρατιωτικών της φρουράς Ιωαννίνων, το θέμα της αδικίας με την αποζημίωση  των συναδέλφων του Στρατού για την αυξημένη  επιφυλακή διαρκείας που ανέδειξε πρόσφατα  η Ομοσπονδία μας και όλα τα κύρια θέματα που μας αφορούν ενώ υπήρξε ειδική μνεία στο θέμα των μεταθέσεων των Στρατιωτικών, ειδικά στην θέσπιση αμετάθετου με την συμπλήρωση 25 ετών υπό  προϋποθέσεις  και οριστικά με την συμπλήρωση  30 ετών  υπηρεσίας .

                    Στην  κ Βουλευτή δόθηκαν υπομνήματα με τα  παραπάνω θέματα  και υπήρξε δέσμευση της  για άμεση  ανάδειξη αυτών,  καθώς και για συνέχιση των επαφών μας  .

                    Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου ευχαριστεί την κ Βουλευτή  για το ενδιαφέρον του που έδειξε για την επίλυση των θεμάτων που αφορούν τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους.

              
                                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο