Παναγιωτόπουλος: Προώθηση νεότερου σχεδίου ΚΥΑ για την Νυκτερινή Αποζημίωση - enoplos.gr

Page Nav

HIDE
GRID_STYLE

Breaking News:

latest

Παναγιωτόπουλος: Προώθηση νεότερου σχεδίου ΚΥΑ για την Νυκτερινή Αποζημίωση

Απάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 1851/18-11-2020) με θέμα: «Έκδοση Κο...Απάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 1851/18-11-2020) με θέμα: «Έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) σχετικά με την αποζημίωση της νυχτερινής απασχόλησης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων»

Σε απάντηση της (ε) σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι βουλευτές κ.κ.Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης με θέμα «Έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) σχετικά με την αποζημίωση της νυχτερινής απασχόλησης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων», σας γνωρίζεται ότι οι απόψεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) σας έχουν κοινοποιηθεί με τα (β) και (δ) σχετικά επί των (α) και (γ) ομοίων Ερωτήσεων που είχατε καταθέσει.

Σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνουμε την εκπεφρασμένη βούληση του ΥΠΕΘΑ, στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας για το προσωπικό, για την προώθηση νεώτερου σχεδίου ΚΥΑ, προκειμένου να εκκινήσει εκ νέου, έτερη προσπάθεια ρύθμισης του θέματος.

Κατά τα λοιπά αρμόδιο να σας απαντήσει είναι το συνερωτώμενο Υπουργείο Οικονομικών.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ