Ξέσπασε ο Στρατηγός Φράγκος: «Θέλεις Πόλεμο Στρατηγέ Ακάρ; Θα τον έχεις!»Ελληνοτουρκικά: Το κράτησε μέσα του για καιρό ο Στρατηγός Φράγκος και τελικά ξέσπασε: «Θέλεις Πόλεμο Στρατηγέ Ακάρ; Θα τον έχεις αλλά όχι όποτε και όταν το θέλεις εσύ!

Να θυμάσαι όμως οτι εμείς θα σε σώσουμε όταν θα χάσεις τον πόλεμο, θα πέσεις σε δυσμένεια και δεν θα έχει τόπο που να κρυφτείς», προειδοποίησε τον προκλητικό Ακάρ ο στρατηγός Φράγκος.

Ο Στρατηγός Φράγκος μην αντέχοντας πια τις ύβρεις που εξαπέλυσε ο Τούρκος ΥΠΑΜ κατά της Ελλάδος και σίγουρα δεν ταιριάζει σε Αξιωματικό που έχει θητεύσει στο ΝΑΤΟ και στη Συμμαχία …Τα έχωσε στον Τούρκο

Έστειλε δε τα χαιρετίσματα στον Τούρκο που στην ουσία του υπενθυμίζει οτι ο Πόλεμος θα γίνει εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος, αλλά την ώρα και τον τόπο που οι Μαχητές της Ελλάδος θα επιλέξουν και όχι οι Τούρκοι ληστές της Ειρήνης.

Σημειώνοντας ότι η Ελλάδα έχει οπλίσει 16 νησιά στο Αιγαίο Πέλαγος κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου, ο υπουργός Akar δήλωσε σε σύσκεψη 45 Στελεχών στο τέλος του έτους, με τη συμμετοχή του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου, Στρατηγού Γιασάρ Γκούλερ

«Τι λογική είναι αυτή; Σαν να μην ήταν αρκετό, υπήρχαν συνεχείς αφίξεις και αναχωρήσεις, επισκέψεις για διαιτησία από αυτά τα νησιά… Τι είναι αυτή η πρόκληση, όχι παρενόχληση; ρώτησε.


Μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, στο πλαίσιο διερευνητικών μέτρων και μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, ο διαχωρισμός υγρών θυμίζει επίσης συνομιλίες στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ, είπε:

* Λέμε “ναι” σε όλους, η ελληνική πλευρά δεν έρχεται σε κανένα από αυτά. Γιατί αυτό? Επειδή φοβούνται, φοβούνται. Γιατί φοβούνται; Δεν είναι σωστά.

* Έχουμε δίκιο και είμαστε δυνατοί γι ‘αυτόν. Επομένως, δεν μπορούμε να μείνουμε μακριά από οποιαδήποτε συνάντηση. Συνεχίζουμε αυτές τις σχέσεις με αυτόν τον τρόπο.

* Λέμε ότι θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε σε σχέσεις καλής γειτονίας, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, και θα βρούμε πολιτικές λύσεις σε όλα τα προβλήματά μας μέσω του διαλόγου. Ας ανακουφίσουμε την ένταση, μην κάνουμε τα γεγονότα χειρότερα.

Ο Στρατηγός Φράγκος όμως φρόντισε και του έστειλε τα Χαιρετίσματα που σαν Άριστος Επιχειρησιακός Αξιωματικός κάτι παραπάνω θα ξέρει από τους Πολιτικούς που δεν έβγαλαν άχνα στις ύβρεις του Οθωμανού Στρατηγού!