Υψηλόβαθμος εα αξιωματικός του Ερντογάν απειλεί με "λουτρό αίματος" Γαλλία, ΗΑΕ κι ΑίγυπτοΟ πρώην επικεφαλής της Στρατιωτικής Διεύθυνσης Πληροφοριών Ισμαήλ Χακκί Πεκίν (σύμμαχος του Ερντογάν και πρώην επικεφαλής στρατιωτικής διεύθυνσης πληροφοριών- 26/12/2020) λέει τα εξής :

¨ Μπορούμε επίσης να στοχοποιήσουμε τον Χαφτάρ και τις δυνάμεις του σε κάποιους. Ο Χαφταρ και οι άλλοι γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοώ, μιλώντας για “κάποιους”. Τα στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών γνωρίζουν πολύ καλά αυτούς τους “κάποιους”. Στοχεύουμε τον Χαφτάρ, την Αίγυπτο, τα ΗΑΕ και άλλες χώρες πίσω του. 

Δεν θέλω να δώσω τα ονόματα εδω, αλλά υπάρχουν στοιχεία ότι η Τουρκία θα τους βάλει στο παιχνίδι. Αυτές δεν είναι δυνάμεις της Τουρκίας άλλα υπάρχουν στοιχεία που μπορεί να μπουν στο παιχνίδι. Και μόλις το κάνουμε όλη περιοχή μαζί και η Γαλλία θα μετατραπεί σε ένα λουτρό αίματος. Αυτό είναι το πρώτο. Δεύτερον μπορούμε να βάλουμε σε λίστα των Χαφτάρ, λίστα στόχων και να τον εξουδετερώσουμε με ένοπλα drones.¨

Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ότι μεταξύ των χωρών που υπονοεί είναι και η Ελλάδα. Και ο μόνος τρόπος με τον οποίον περνάνε πιθανοί μισθοφόροι ισλαμιστές της Τουρκίας στην Ελλάδα, είναι η παράνομη μετανάστευση. Όποιος νομίζει δε πως η ΕΥΠ με τους αριθμούς που περνάνε οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, μπορεί να ελέγξει το ποιόν τους, είναι βαθιά νυχτωμένος.

Εντυπωσιακό είναι επίσης το πόσο εύκολα απειλεί ακόμη και την Γαλλία με ¨λουτρό αίματος¨…


ΠΗΓΗ