Ατύχημα για τον Τ.Μπάιντεν: Σωριάστηκε στη σκάλα του Air Force One! (βίντεο)Ένα ατύχημα είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, καθώς σκόνταψε και έπεσε στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει κάνει  το ατύχημα του 78χρονου Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έπεσε καθώς ανέβαινε τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One.

Η σκηνή προτού ο πλανητάρχης πετάξει για την Τζόρτζια εκτυλίχθηκε σήμερα και όπως ήταν αναμενόμενο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήρα «φωτιά» από βίντεο, φωτογραφίες και σχόλια.

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατευθυνόταν στην πρωτεύοσα της Τζόρτζια, την Ατλάντα, ώστε να συναντηθεί με τους επικεφαλής της ασιατικής κοινότητας μετά τους πυροβολισμούς σε τρία ινστιτούτα μασάζ και σπα, που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους ασιατικής καταγωγής.

Ο Μπάιντεν μετά το πέσιμο φαίνεται να σηκώθηκε αμέσως, αποχαιρετώντας το πλήθος.

Mέχρι πρόσφατα ο Μπάιντεν είχε ειδικό γύψο στο ένα του πόδι καθώς το είχε σπάσει, τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς έπαιζε με τον σκύλο του.

Ο γιατρός του επιβεβαιώνει την καλή κατάσταση της υγείας του, ωστόσο εγείρονται ερωτήματα για το κατά πόσο ο Μπάιντεν είναι υγιής.


ΠΗΓΗ