Έφεδροι Οπλίτες Τίμησαν την Μνήμη του ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!Στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών στον καθαγιασμένο με δάφνες και μύρτα του βουνού τάφο του Μέγιστου Πολεμιστή του Έθνους των Ελλήνων, πραγματοποιήθηκε τελετή στην μνήμη του ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, από τους Σύγχρονους Εφέδρους ΠΟΛΙΤΕΣ -ΟΠΛΙΤΕΣ, κληρονόμους του.
 
Ο Πρόεδρος μας κ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ κ μέλη του ΔΣ με συναδέλφους εφέδρων των ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ παρέστησαν και εκτέλεσαν το Πατριωτικό τους καθήκον στον ΣΤΡΑΤΗΓΟ των ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Με μία εμπνευσμένη ομιλία ο Πρόεδρος πραγματοποίησε μια σύντομη εξιστόρηση για τα αποτελέσματα κ την τεράστια Νίκη μας απέναντι στην τότε κραταιά Οθωμανική Αυτοκρατορία από σχεδόν άοπλους πολίτες αφού τακτικό στρατό και πολεμικό Ναυτικό ούτε στο όνειρο μας δεν είχαμε και εδώ ευρίσκεται το μεγαλείο του Αρχηγού των επαναστατών μας .

Του ζητούσαν άρματα μπόλικα ,άλογα γρήγορα ,πυροβόλα ζητούσαν -ζητούσαν -ζητούσαν απ τον πατέρα που δεν είχε .

Και όμως ο γέρος του Μοριά ο Πρωτοκαπετάνιος ο γεννημένος Αρχηγός βρήκε την άπαιχτη ατάκα του : Μ' ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΩΡΕ ..

Στην συνέχεια με μια λιτή ομιλία ο πρόεδρος μας συνέδεσε τα 200 χρόνια λευτεριάς και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε σήμερα ως ΕΘΝΟΣ ταυτόχρονα και την υποχρέωση μας ως σκληρά φορολογούμενοι. ΑΞΙΟΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ -ΟΠΛΙΤΕΣ .!!! 

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση από έναν εξαίρετο άξιο Πάτερ ο οποίος είχε την όψη και την κοψιά του αθάνατου 21 .

Όλοι μαζί οι ΕΦΕΔΡΟΙ έψαλαν τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ εκτελώντας το ιερό καθήκον τους , Σταυροκοπήθηκαν και με την συνείδηση τους καθάρια αποχώρησαν .!!!
 
ΥΓ :: Ευχαριστούμε τον ναύτη ΟΥΚ κ Γεώργιο Δρακόπουλο που συνέβαλε και πάλι ως τελετάρχης της σπουδαίας αυτής ΤΕΛΕΤΗΣ ΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΜΑΣ .!!!
 
Αλέξανδρος Κόντος 
Πρόεδρος ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ

Υποσημείωση Γεωργίου Δρακόπουλου:
 
Ευχαριστώ από μέρους μου τα Μέλη της Ομάδος ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ που πάντα Στηρίζουν την Ετήσια αυτή Εκδήλωση Τιμής Προς τον Γέρο του Μοριά.

1ον Τον Ανθυπασπιστή ΟΥΚ ΜΥΑ /ΛΣ Κωνσταντίνο Παύλου που κάθε χρόνο καταθέτει το Στεφάνι
2ον Τον Καταδρομέα ΟΥΚ Γρηγόρη Λιανό
3ον Τον Καταδρομέα Δημήτριο Παλιούρα
4ον Τον φωτογράφο της Εκδήλωσης Μανώλη Καζεράκη 
Καθώς και όλους όσους Παρευρέθησαν σε αυτήν την Τελετή Μνήμης και Τιμής.