Ενημέρωση για τη λειτουργία του ΣΟΕΔ.

 

Επειδή από την πρώτη μέρα ίδρυσης του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ), η αγάπη και η στήριξη από πολύ κόσμο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα για τις πολλές καθημερινές ερωτήσεις που δεχόμαστε.

Το ΣΟΕΔ είναι ένα αστικό σωματείο πανελλήνιας εμβέλειας και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον συνδικαλισμό.

Θα μπορούν να εγγράφονται ως μέλη του με μια απλή αίτηση οι ε.ε. και ε.α. Στρατιωτικοί της Πατρίδας μας καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, χωρίς να υπάρχει καμία υποχρέωση καταβολής οικονομικής συνδρομής.

Όλα τα μέλη θα έχουν λόγο και δικαίωμα συμμετοχής σε θεματικές επιτροπές που θα συνταχτούν στην ώρα τους ανά την επικράτεια με ασφαλή και σταθερά βήματα.

Θα είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση συνεργασίας με άλλους φορείς κοινού ενδιαφέροντος προς όφελος των μελών μας, πατώντας πάντα πάνω στις γερές βάσεις των άρθρων του καταστατικού μας.
Ο στόχος όλων μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητα των οικογενειών μας καλύτερη με κάθε τρόπο έτσι ώστε να μην αισθάνεται κανένας μόνος του σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει και με το ΣΟΕΔ οδηγό να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.

Σύντομα αρχίζουμε όλοι μαζί αυτό το όμορφο και ενδιαφέρον ταξίδι και θα είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία.

Όλοι Μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα Πάντα !
Εκ της προσωρινής Διοικούσας επιτροπής