Τραγωδία στην Πολεμική Αεροπορία έφυγε το "καλύτερο παιδί"



Θρήνος στη Φθιώτιδα για ένα από τα καλύτερα παιδιά

Ήταν άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού - Δυστυχώς όμως τον «πρόδωσε» η καρδιά του σε ηλικία 40 ετών.

Ο λόγος για τον Χρήστο Βάρσο από τη Σκάρφεια Φθιώτιδας, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά προδομένος από την καρδιά του, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά όλη τη Φθιώτιδα, που τον γνώριζε και τον αγαπούσε.

Ο Χρήστος πέρα από την στρατιωτική του ιδιότητα, είχε τελειώσει τη ΣΤΥΑ και υπηρετούσε στην Αεροπορία, είχε σπουδάσει και Θεολογία στο ΑΠΘ, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στη Μητρόπολη Φθιώτιδας.

Ήταν κατηχητής σε πολλά σχολεία κατηχητικού, έκανε εκπομπές στο ραδιόφωνο της Μητρόπολης, αλλά ήταν και για πολλά χρόνια αρχηγός στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Φθιώτιδας στο Καινούργιο.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά, αφού εκτός από την ευγένειά του και το ήθος του, ήταν άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού. Δεν σταματούσε να τρέχει και να προσφέρει όπου υπήρχε ανάγκη.

Οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκε ένας τόσο καλός άνθρωπος.



«Το μόνο βέβαιο ειναι ότι ο Χρήστος έχει πάει στον παράδεισο. Σπάνια συναντάς τέτοια εντιμότητα, καλοσύνη και όρεξη για προσφορά στον συνάνθρωπο....», μας έλεγε στο LamiaReport ένας από τους φίλους του.

Αύριο η κηδεία

Η εξόδιος ακολουθία για το Χρήστο Βάρσο θα γίνει την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021, στη 1:30΄ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στη Σκάρφεια Φθιώτιδας.