Με 26 νέα "θηρία" εξοπλίζεται η Πολεμική ΑεροπορίαΜε 26 νέα pickup ενισχύεται η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, επιλέγοντας τη Nissan και ειδικότερα το δοκιμασμένο στα δύσκολα Navara για τον εκσυγχρονισμό του στόλου της.

Μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαγωνιστικής διαδικασίας, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας υπέγραψε τη σχετική σύμβαση με τη Nissan για την προμήθεια των 26 οχημάτων.

Τα 26 Nissan Navara, τα οποία θα υπηρετήσουν στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, δεν φέρουν τροποποιήσεις, ενώ κρίνοντας από την εικόνα τους ανήκουν στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού.

Τα διπλοκάμπινα Nissan Navara θα εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο των αεροπορικών βάσεων της Πολεμικής μας Αεροπορίας, επενδύοντας στον κινητήρα diesel των 2,3 λίτρων καθώς και στο γνωστό για την αντοχή του σύστημα τετρακίνησης.

O πετρελαιοκινητήρας των 163 ίππων και των 425 Nm ροπής συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, επιτρέποντας στο ιαπωνικό pickup να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 12,5 δευτερόλεπτα.


Νεότερη Παλαιότερη