Επικίνδυνη εξέλιξη: Η Αλβανία πάει για αγορά Bayraktar από τους Τούρκους



Πλέον, οι Τούρκοι με τους Αλβανούς δεν θα μείνουν μόνο στα drone, με το συμφωνημένο σχέδιο τους για εγκατάσταση καμερών σε κάθε δημόσιο χώρο, με αποτέλεσμα οι Αλβανοί να είναι υπό την παρακολούθηση της Τουρκίας. αλλά θα προχωρήσουν σε συμφωνία και για τα Bayraktar!
 
Πρόκειται για μία συμφωνία, η οποία έχει σαν στόχο και σκοπό, να περικυκλώσει τον ελληνισμό. Οι Τούρκοι έχουν ήδη στείλει Bayraktar στη Κύπρο, έχουν στείλει στη Λιβύη, στέλνουν συνεχώς στο Αιγαίο, ενώ τώρα, φαίνεται πως στείλουν και στην Αλβανία, ανοίγοντάς μας, ένα νέο μέτωπο!

Επίσκεψη Αλβανού ΥΠΕΣ στη Τουρκία 
 
Ο Αλβανός Υπουργός Εσωτερικών κ. Bledar Çuçi και η αντιπροσωπεία του επισκέφτηκαν την Baykar Milli S / İHA Ε & Α και τις εγκαταστάσεις παραγωγής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Υπουργός Çuçi συνοδεύτηκε από τον Γενικό Διευθυντή της Baykar, Haluk Bayraktar. Η Bayraktar έδωσε πληροφορίες στον Υπουργό και στη συνοδευτική αντιπροσωπεία σχετικά με τα συστήματα S / UAV που αναπτύχθηκαν από την Baykar. Κατά την επίσκεψή του, ο Υπουργός εξέτασε με ενδιαφέρον το Bayraktar SİHAs.

Όλα αυτά, την στιγμή, που η Τουρκία θα στείλει Bayraktar σε Ουκρανία, Πολωνία, Λετονία!


ΠΗΓΗ