Φρεγάτες: Στις πρώτες θέσεις Ολλανδοί – Γάλλοι – Κόπηκαν οι Γερμανοί;

Φρεγάτες: Στις πρώτες θέσεις Ολλανδοί – Γάλλοι – Κόπηκαν οι Γερμανοί;Στις πρώτες τέσσερις θέσεις της αξιολόγησης του Πολεμικού Ναυτικού βρέθηκαν σύμφωνα με ρεπορτάζ Ολλανδοί, Γάλλοι, Βρετανοί και Ισπανοί όμως άλλες πηγές θέλουν τους Ιταλούς να κλέβουν την τρίτη θέση.

Στο ένα σενάριο η σειρά της λίστας που θα παραδώσουν στην πολιτική ηγεσία οι Ναύαρχοι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thepressroom.gr, θα είναι σε σειρά Ολλανδοί, Γάλλοι, Βρετανοί και Ισπανοί όμως το ρεπορτάζ του έγκυρου σε αυτά τα θέματα militaire.gr βάζει στην τρίτη θέση τους Ιταλούς με τις Fremm.

Τα έως τώρα δεδομένα μιλούν για κόψιμο από την λίστα του Πολεμικού Ναυτικού της γερμανικής πρότασης.

Αναμένεται η ενημέρωση του πρωθυπουργού για τις τέσσερις προτάσεις που ξεχώρησαν οι Έλληνες ναύαρχοι.

Οι Αμερικανοί με τις MMSC αν και βρίσκονται τελευταίοι στην λίστα θεωρούνται το απόλυτο αουτσάιντερ.

Οι ΜΜSC μπορούν να εξελιχθούν στην έκπληξη αν υπάρξει συνεννόηση σε ανώτερο πολιτικό επίπεδο και ειδικά κατά τις συναντήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 14 Ιουνίου.

Στις Βρυξέλλες αναμένεται να γίνει το πρώτο… κρας τεστ της λίστας που θα έχει στα χέρια του ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Οι κατ’ ιδίαν συζητήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους επικεφαλής των κυβερνήσεων των χωρών που έχουν προτείνει πλοία στην Ελλάδα θα παίξουν τον ρόλο τους και θα δείξουν τον δρόμο για την επιλογή στην πολιτική ηγεσία.