Ρωσοτουρκική σύγκρουση στη Συρία- Άγκυρα: ''Ο Πούτιν στρατολογεί μισθοφόρους για την Wagner''Σφοδρή ρωσοτουρκική σύγκρουση λαμβάνει χώρα για άλλη μία φορά για το ζήτημα της Συρίας. Σύμφωνα με τους Τούρκους, ''ο ρωσικός στρατός άνοιξε ένα γραφείο στο Χαλέπι για να στρατολογήσεις νέου στη Συρία. Οι νέοι που θα εκπαιδευτούν από τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις, θα πολεμούν στο πλευρό του ρωσικού στρατού κατά των των τζιχαντιστών.''

''Τις τελευταίες εβδομάδες, η Ρωσία επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι παρενέβη για να αυξήσει την ασφάλεια στις συριακές επαρχίες Raqqa, Aleppo, Hama.

Άνοιξε γραφείο για προσλήψεις 
 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο ειδήσεων Ayn al-Furat, ''οι ρωσικές δυνάμεις, σε συντονισμό με τον Άσαντ, κατέλαβαν ένα σπίτι στην οδό Al-Tal στο κέντρο του Χαλέπι και άνοιξαν γραφείο για.. προσλήψεις.
 
Υποστηρίχθηκε ότι οι επιλεγμένοι μισθοφόροι θα σταλούν όχι μόνο στη Συρία, αλλά και σε άλλες χώρες όπου η Ρωσία πολεμά. Οι ρωσικές δυνάμεις προσέφεραν μηνιαίο μισθό 150 $ για να στρατολογήσουν νέους στην πόλη Χαλέπι για να πολεμήσουν κατά του FSA.'' 

O Πούτιν θα στείλει αυτούς τους νέους να πολεμήσουν στη Συρία, τη Λιβύη, τη Βενεζουέλα και την Αρμενία. Ο όμιλος Wagner, η εταιρεία ασφαλείας που ανήκει στον Yevgeny Prigozhin, με το παρατσούκλι "Chief", είναι γνωστός για τις δραστηριότητες των μισθοφόρων του στη Συρία, την Ουκρανία, τη Λιβύη και στις αφρικανικές χώρες'', αναφέρουν οι Τούρκοι, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα με fake news.   

Aπάντηση Ρώσων  

Βίντεο με χτύπημα τηλεκατευθυνόμενο βλήματος πυροβολικού ρωσικής κατασκευής δόθηκε στην δημοσιότητα από τους πρόσφατους βομβαρδισμούς στη Συρία. Το βλήμα Krasnopol φαίνεται να πλήττει τους στόχους μεγάλη ακρίβεια. Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από ρωσική πηγή.

Νεότερη Παλαιότερη