Ο Τσουκαράκης κράτησε τα προσχήματα.. εμείς τα βγάζουμε στη φόρα

Μπορεί ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Συνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης, να κράτησε τα προσχήματα και καλά έκανε, στο δελτίο τύπου που έβγαλε, για την συνάντηση του με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτή Μαγνησίας κα Ζέττα Μακρή (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), για το γεγονός ότι η Υφυπουργός είναι πλήρως ενημερωμένη, για όλα τα προβλήματα των στρατιωτικών, από αξιόλογα στελέχη που υπηρετούν στον Βόλο, χωρίς να αναφέρει ονόματα.

Εμείς όμως εδώ στο enoplos.gr νιώθουμε υποχρεωμένοι, να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, η ενημέρωση της κας Μακρή, γίνεται από τον πρόεδρο του  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ  (ΣΟΕΔ) Ταγματάρχη Δημήτριο Κοντούρη, ο οποίος καθημερινά δίνει μάχες, στο να αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί και οι οικογένειες τους.

Δεν σας κρύβουμε, ότι η απήχηση που έχει ο ΣΟΕΔ, από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι τεράστια και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι στο μέλλον θα δούμε πολλές θετικές εκπλήξεις, πρωτόγνωρες για σωματείο στρατιωτικών.

Φυσικά ο ΣΟΕΔ, δεν είναι μόνο ο πρόεδρος του Ταγματάρχης Δημήτρης Κοντούρης, έχει ένα δυνατό Διοικητικό Συμβούλιο, από ανθρώπους έμπειρους, με βαθιές γνώσεις και φυσικά με πολλή όρεξη να ασχοληθούν για λύσεις στα κοινά προβλήματα των στρατιωτικών και των οικογενειών τους.

Ας δούμε όλα τα δυνατά ονόματα που απαρτίζουν το ΔΣ του ΣΟΕΔ: 

Κοντούρης Δημήτριος  Πρόεδρος

Ντιντιός Θωμάς  Αντιπρόεδρος

Παπαευαγγέλου Ευάγγελος  Γ. Γραμματέας 

Ξανθόπουλος Ιωάννης Αν.  Γ. Γραμματέας

Τσακανίκας Ιωάννης  Ταμίας 

Καραθάνος Ευάγγελος  Μέλος

Σιανίδης Χρήστος  Μέλος

Σκρίμπας Δημήτριος  Μέλος

Χαριτίδης Χαρίτων  Μέλος

Εκπρόσωπος τύπου: Άρτεμις Καλαμογιώργου - Δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό TRT Υπεύθυνη ιστότοπου www.secretvolos.gr