''Ουρλιάζουν'' οι Τούρκοι: ''Υπάρχει σχέδιο της Mossad για το δεύτερο Ισραήλ''!



Εκτός ελέγχου οι Τούρκοι
Νέα επίθεση κατά Ελλάδας, ΗΠΑ, Ισραήλ έχουμε από Τούρκους πολιτικούς και στρατιωτικούς.

Τι αναφέρουν:

''Πρώτα απ 'όλα, η Ανατολική Μεσόγειος έχει γίνει το επίκεντρο της απειλής που στοχεύει σήμερα η Τουρκία.

''Οι ΗΠΑ έχουν μετατοπίσει το ενδιαφέρον τους στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Τουρκία είναι μόνη απειλή για τις ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο. Πρέπει απλώς να ρίξουμε μια ματιά σε αυτόν τον χάρτη για να προσδιορίσουμε την πηγή της απειλής. 
 
Όπως μπορείτε να δείτε, η Τουρκία περιβάλλεται από βάσεις που ιδρύθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν αμερικανικές βάσεις στη Γεωργία, την Ουκρανία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία στον Εύξεινο Πόντο, στην Ελλάδα, στη Συρία και στο βόρειο τμήμα του Ιράκ στα νότια μας.



Το κράτος του Ισραήλ βλέπει επίσης την Τουρκία ως την πρωταρχική απειλή στην περιοχή, όπως αναφέρεται στις εκθέσεις της ισραηλινής κυβέρνησης και της MOSSAD. Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την αυτονομιστική τρομοκρατική οργάνωση PKK / YPG / YPD για τη δημιουργία του δεύτερου Ισραήλ με το όνομα «Κουρδιστάν».
 
Η Τουρκία είναι η χώρα-στόχος σε στρατιωτικές ασκήσεις που διοργανώνονται από κοινού από τις ΗΠΑ - το Ισραήλ - την Ελλάδα και τη Νότια Κύπρο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτές οι ασκήσεις πήραν το όνομά τους από την Τορά και την Ελληνική Μυθολογία, όπως η Noble Dina και η Nemesis, με ένα μήνυμα εκδίκησης.

Στο σενάριο της άσκησης Millennium Challenge2002 που διεξήγαγε ο στρατός των ΗΠΑ στις ερήμους της Νεβάδας το 2002, ο πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας ξεκινά από την Κύπρο και τελειώνει με την εισβολή της Τουρκίας «εντός 96 ωρών». 

Οι ΗΠΑ διακηρύσσουν τις εχθρικές προθέσεις τους εναντίον της Τουρκίας διεξάγοντας στρατιωτικές ασκήσεις είκοσι χρόνια πριν. Δεν πρέπει να παραβλεφθεί η υποστήριξη των ΗΠΑ στην Αρμενία εναντίον του Αζερμπαϊτζάν. Η Ανατολική Μεσόγειος δεν αποτελεί μόνο απειλή για την Τουρκία, αλλά και για το Αζερμπαϊτζάν. 

Τα όπλα θα καθορίσουν τη λύση 
''Είναι απαραίτητο να ενισχύσουμε την ένοπλη παρουσία μας στην ΤΔΒΚ και την Ανατολική Μεσόγειο και να δημιουργήσουμε μια ναυτική βάση στην Κύπρο. Η κύρια δύναμη της ασφάλειας της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο είναι ο τουρκικός στρατός.''