To απόλυτο ''θρίλερ'' με το ρωσικό Ιλιούσιν στα Βίλια: Παραλίγο να συγκρουστεί με ελληνικά εναέρια μέσα



Kρίσιμες στιγμές

Όλα συνέβησαν όταν το συντονιστικό ελικόπτερο της πυροσβεστικής έδωσε οδηγίες προς όλα τα εναέρια μέσα να απομακρυνθούν για να επιχειρήσει στην περιοχή το ρωσικό υπερμεταγωγικό Ιλιούσιν, σύμφωνα με το MEGA.

Αναφορά επικίνδυνης κατάστασης
Εμφανώς ταραγμένος και φοβισμένος για τους κινδύνους που εγκυμονεί μια κακή συνεννόηση στον αέρα, αξιωματικός από το συντονιστικό ελικόπτερο της Πυροσβεστικής απειλεί με αναφορά επικίνδυνης κατάστασης, τονίζοντας ότι «αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτό, είναι ανασφαλές, κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή».

«Δεν έχω καμία ενημέρωση και προς όλα τα εναέρια μέσα μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Επαναλαμβάνω μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτό, είναι ανασφαλές, κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή» ανέφερε ο αξιωματικός από το συντονιστικό ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

«Λυπάμαι που το λέω αλλά μόλις προσγειωνόμαστε θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Το Ιλιούσιν χωρίς να ενημερώσει κανέναν διασταύρωσε περίπου στα 200 πόδια από εμάς» πρόσθεσε.

«Παρακαλώ πολύ ενημερώστε να μην ξαναέρθει κανένα Ιλιούσιν στην περιοχή» ήταν η τελευταία παράκληση του αξιωματικού της Πυροσβεστικής.