"Άφωνος" έμεινε ο Διοικητής Υποβρυχίων του ΝΑΤΟ στο Υ/Β «ΚΑΤΣΩΝΗΣ» στη βολή κατά στόχου επιφανείαςTην Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021, σε συνέχεια της συμμετοχής του στη Σύσκεψη Διοικητών Υποβρυχίων 2021 του ΝΑΤΟ που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα, o Διοικητής Υποβρυχίων του ΝΑΤΟ (COMSUBNATO) Rear Admiral Stephen Mack USN, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και στο Αρχηγείο Στόλου στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Κατά την επίσκεψή του στο ΓΕΝ τον υποδέχθηκε ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ, ενώ ενημερώθηκε από επιτελείς για τις επιχειρησιακές δραστηριότητες των μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού.

Στο Αρχηγείο Στόλου επισκέφθηκε τον ΑΣ, Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λυμπέρη ΠΝ όπου συζητηθήκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συνεργασίας και συμμετοχής Ελληνικών Υ/Β σε αποστολές του ΝΑΤΟ.

Επιπρόσθετα, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διοίκησης και της Σχολής Υποβρυχίων ενώ επιβιβάσθηκε στο Υ/Β «ΚΑΤΣΩΝΗΣ», στο πλαίσιο άσκησης  “ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ”. Κατά την εν λόγω άσκηση πραγματοποιήθηκε βολή Τ/Λ γυμνασίων SUT κατά στόχου επιφανείας.
loading...