Πολύ σοβαρός τραυματισμός στρατιωτικού, σε σύγκρουση τζιπ-λεωφορείουΟ πολύ σοβαρός τραυματισμός ενός στρατιωτικού και ο ελαφρύτερος ενός δεύτερου, ήταν ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες βράδυ στον παλιό δρόμο Αμοιρίου-Κισσαρίου, όταν το στρατιωτικό τζιπ στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στρατιωτικό όχημα επέβαιναν ένας Εθελοντής Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) και ένας ΟΒΑ (Οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης), όταν υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες τις οποίες ερευνά η Τροχαία αλλά και η Στρατονομία, κινούμενοι στον παλιό δρόμο που συνδέει τα χωριά Αμόριο και Κισσάριο, συγκρούστηκαν με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο.

Από την σφοδρή σύγκρουση ο ένας στρατιωτικός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε θώρακα, πόδι και σπονδυλική στήλη και μαζί με τον συνάδερφο του ο οποίος ήταν πιο ελαφρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. 

Εκεί ο σοβαρά τραυματίας υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, παραμένει διασωληνωμένος και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να μεταφερθεί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.