Έβρος: Γιατί γέμισε νταλίκες με αμερικανικά στρατιωτικά οχήματα – Που πηγαίνουν (ΒΙΝΤΕΟ)



ΦΩΤΟ: Στρατιωτικά οχήματα των ΗΠΑ φορτωμένα σε τεράστιες νταλίκες στον Έβρο

Τεράστιες νταλίκες μετέφεραν αμερικανικά στρατιωτικά οχήματα, άρματα και άλλο υλικό των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, στον κάθετο άξονα από το Ορμένιο προς το Αρδάνιο, στον Έβρο

Την εικόνα που αντικρύζουν συχνά οι κάτοικοι του Έβρου που κινούνται στον κάθετο άξονα Ορμενίου – Αρδανίου, αντίκρυσαν και χθες.

Από Ρουμανία

Τεράστιες νταλίκες μετέφεραν αμερικανικά στρατιωτικά οχήματα, άρματα και άλλο υλικό των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, στον κάθετο άξονα από το Ορμένιο προς το Αρδάνιο, στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το evros-news, το συγκεκριμένο στρατιωτικό υλικό προέρχεται από τη Ρουμανία και μέσω Βουλγαρίας έφτασε στον Έβρο, αλλά δεν είχε προορισμό το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να φορτωθεί εκεί σε αμερικανικό μεταγωγικό πλοίο και να μεταφερθεί αλλού.

Ελληνοαμερικανική άσκηση

Τελικός προορισμός είναι το Πετροχώρι της Ξάνθης, όπου ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί άλλη μια ελληνοαμερικανική στρατιωτική άσκηση, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών, η οποία διευρύνθηκε με τη νέα 5ετούς διάρκειας Συμφωνία Αμυντικής Συνεργασίας.


ΠΗΓΗ: in.gr