Συλλαμβάνουν αντιπάλους του Ερντογάν στα σύνορα με την ΕλλάδαΣύμφωνα με δημοσίευμα της «hurriyet.com» «…στα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα συνελήφθησαν 4 μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης», προφανώς αντίπαλοι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αναλυτικότερα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι «…6 άτομα, μεταξύ των οποίων 3 μέλη της FETÖ και ένα μέλος της τρομοκρατική οργάνωση PKK, συνελήφθησαν στην προσπάθειά τους να περάσουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα».

Κατά τη δήλωση που έκανε στο λογαριασμό του στο Twitter αναφέρεται: «Οι αετοί των συνόρων μας που δραστηριοποιούνται στην Αδριανούπολη «αλίευσαν» 6 άτομα τα οποία προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα από τη χώρα μας προς την Ελλάδα.

Κατά την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι τρεις από τους συλληφθέντες ήταν μέλη της Feto και ένας από αυτούς ήταν μέλος της Τρομοκρατικής οργάνωσης PKK».

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ερντογάν προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να «εξουδετερώσει» οποιονδήποτε δεν είναι μαζί του, είτε από τον πολιτικό είτε από τον κοινωνικό χώρο.

Άλλωστε ενόψει των εκλογών του 2023 στην Τουρκία αρκετοί είναι εκείνοι που δεν βλέπουν πως ο 67χρονος Πρόεδρος θα δεν θα καταφέρει να φτάσει ως εκεί.